Sport

Marius Șumudică se simte trădat de fanii Rapidului: „Ați uitat așa repede? Mâncam salam și mă dădeam lovit să plec în deplasări”

Marius Șumudică nu poate trece peste faptul că suporterii nu au insistat pentru numirea sa la Rapid, după demiterea lui Mihai Iosif. Mesaj emoționant pentru „fanii vișinii”.
10.03.2022 | 08:28
Marius Sumudica se simte tradat de fanii Rapidului Ati uitat asa repede Mancam salam si ma dadeam lovit sa plec in deplasari
Marius Sumudică le bate obrazul suporterilor rapidiști. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liber de contract încă din februarie, când și-a încheiat conturile cu formația turcă Yeni Malatyaspor, care este măcinată de grave probleme financiare, Marius Șumudică și-ar fi dorit să revină la Rapid. Conducerea l-a demis pe Mihai Iosif chiar înainte să se tragă cortina peste sezonul regular din Casa Pariurilor Liga 1, dar în locul său a fost preferat Adrian Mutu, așa cum FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, la momentul respectiv.

Marius Șumudică, dezamăgit de fanii Rapidului. Ce mesaj le-a transmis

Suporterii și-ar fi dorit ca la inaugurarea noului stadion să ia loc pe bancă o legendă a clubului, dar nu au insistat pentru numirea lui Șumudică. Extrem de afectat de atitudinea lor, tehnicianul le-a reamintit de vremurile în care obișnuia să „se dea lovit” pentru a însoți echipa în deplasări.

ADVERTISEMENT

E adevărat că suporterii nu pun antrenor la Rapid. Suporterii nu au vrut să se implice și să-l pună pe Marius Șumudică antrenor. Eu le-am spus că nu mă așteptam (n.r. să nu fie vehemenți pentru a-l pune antrenor la Rapid).

Șumudică nu mai e rapidist? Acum nu mai e rapidist! Băi, rapidiștilor… Ați cântat alături de mine și ați mâncat salam cu mine. Ați uitat așa repede, fanilor vișinii? Mă dădeam accidentat la pauza meciului. Jucam de la 9 la 11, dar mă dădeam lovit la pauză ca să plec în deplasările Rapidului”, a declarat Marius Șumudică, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ar fi acceptat să antreneze Rapidul și pe un salariu mai mic: „Discuția despre bani ar fi fost ultima”

În ciuda zvonurilor conform cărora ar fi fost un antrenor prea scump pentru Rapid, „Șumi” a dat asigurări că n-ar fi ezitat să-și reducă semnificativ pretențiile salariale, de dragul echipei sale de suflet. Patronul Victor Angelescu nu i-a făcut, însă, nicio ofertă după despărțirea de Mihai Iosif.

Nu m-a întrebat nimeni dacă vreau un leu sau 10 lei, nu a fost nicio discuție. Este o minciună a celor care spun că s-au așezat la masa negocierilor cu Rapid, nu a fost nicio negociere.

ADVERTISEMENT

Da! (n.r. ar fi renunțat la bani ca să antreneze Rapid) Nu știu dacă pe gratis, dar discuția despre bani ar fi fost ultima. Cu cine să vorbesc despre jucători când eu nici nu știu ce buget de transferuri au? Este o minciună, iar suporterii rapidiști trebuie să știe lucrul ăsta.

Simt că Giuleștiul nu are nevoie de Șumudică. Nu mă simt rănit, mă simt trădat, înjunghiat pe la spate, am cuțitul în spate. Am cuțitul în spate și s-a încheiat subiectul ăsta”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

În prima etapă din play-out, pe Rapid – care ocupă poziția a 9-a, cu 20 de puncte după înjumătățire – o așteaptă derby-ul cu Dinamo. Acesta este programat duminică, 13 martie, la 20:30, pe stadionul din Mioveni. Ca urmare a spectacolului pirotehnic din meciul disputat în returul sezonului regular și încheiat la egalitate, 1-1, giuleștenii au terenul suspendat.

ADVERTISEMENT