Fotbal intern

Marius Șumudică, tentat de Universitatea Craiova: „Simt că există o chimie. Se face pressing pe tot terenul să vin”

09.01.2020 | 18:26
Marius Sumudica tentat de Universitatea Craiova Simt ca exista o chimie Se face pressing pe tot terenul sa vin
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit despre o posibilă venire pe banca Universității Craiova. Antrenorul de la Gaziantep recunoaște că ar fi atras de preluarea clubului din Bănie, dar are contract în Turcia încă un an și jumătate și este greu să plece.

Marius Șumudică, atras de Universitatea Craiova

Marius Șumudică a fost unul dintre numele vehiculate pentru preluarea băncii tehnice a Universității Craiova, după demisia lui Victor Pițurcă. Antrenorul lui Gaziantep recunoaște că are prieteni comuni cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru, care insistă pentru o venire a sa la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Șumi” susține că este atras de proiectul celor de la Craiova, însă contractul pe care îl are cu Gaziantep face improbabilă plecarea sa în următoarea perioadă.

În momentul ăsta de față eu sunt sub contract, mi-e cam greu să vorbesc, ieri am fost votat cel mai bun antrenor din istoria acestui oraș, mai am un an și jumătate contract și mă simt foarte bine. Eu cu domnul Rotaru avem prieteni comuni care tot fac pressing, fac pressing pe tot terenul să vin.

ADVERTISEMENT

Acolo la Craiova sunt niște suporteri care trăiesc fotbalul, este o echipă care s-ar potrivi caracterului meu. Simt că există o chimie între ceeea ce înseamnă suporteri, oraș, patron, dar nu putem avansa deocamdată, există o clauză la mine în contract, nu pot pleca așa ușor.

Eu aveam contract până la vară dar am semnat prelungirea pentru încă un an. Mă simt măgulit de interesul Craiovei, dar nu se poate în momentul de față, eu cu staff-ul meu câștigăm foarte bine aici în Turcia, e o sumă cu șase zero-uri, n-am nicio problemă din punct de vedere al bonusurilor, aici am șansa de a mă exprima ca antrenor, dar Craiova atrage”, a declarat Marius Șumudică la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Interesul pentru Alex Chipciu

Marius Șumudică recunoaște că vrea să îl transfere pe Alexandru Chipciu la Gaziantep, dar este greu să îi convingă pe oficialii clubului turc, din cauza reputației fotbaliștilor români în Europa.

Mă lupt pentru Chipciu, vreau foarte mult să îl iau, dar e greu să îi conving. Cei de aici își pun semne de întrebare când vine vorba despre transferul unui fotbalist român, se gândesc la comisioane, se gândesc la mai știu eu ce. Eu cu Alex Chipciu am lucrat și la Brașov, e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, un băiat de calitate”, susține Șumudică.

ADVERTISEMENT

După 17 runde din acest sezon al primei ligi din Turcia, Gaziantep Gazișehir, echipă nou promovată pe care Șumudică a preluat-o în vară, este pe locul nouă, cu 24 de puncte, cu un avans de 10 puncte față de primul loc retrogradabil.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,00 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT