ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marius Șumudică, trimis la FCSB de un fost căpitan al Rapidului! ”Până la urmă, e profesionist”

Autor: Alexandru Năstase | 10.05.2019 | 20:56
Șumudică în timpul unei conferințe de presă. Sercan Kucuksahin / Anadolu Agency

Marius Șumudică a fost trimis la FCSB chiar de un fost căpitan al Rapidului! Cristi Dulca nu a ezitat o clipă și a mers pe ideea că fostul său coechipier din Giulești ar putea oricând să ajungă antrenor al roș albaștrilor. De altfel, Șumudică a declarat și el la un moment dat că este dispus să lucreze cu „prietenul” Gigi Becali la FCSB, însă a recunosut că nu a existat până acum această discuție între ei.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, trimis la FCSB de un fost căpitan al Rapidului!

Cristi Dulca și Marius Șumudică au fost colegi la Rapid într-o perioadă în care echipa era antrenată de Mircea Lucescu. Cei doi au în palmares și un titlu obținut în Grant, cel din sezonul 1998 – 1999, dar și Cupa României luată cu un an în urmă. Cu toate acestea, Dulca e de părere că n-ar fi nimic ieşit din comun dacă Șumudică ar accepta acum să o pregătească pe FCSB, marea rivală a giuleștenilor și chiar formația care le-a luat titlul din 1998 în ultima etapă.

 ”Am fost colegi, suntem prieteni. Până la urmă, eşti profesionist şi ca jucător, şi ca antrenor. El e un mare rapidist, relaţia lui cu Gigi Becali este foarte bună. Nu văd de ce nu ar putea antrena la FCSB. Chiar mi-ar plăcea ca Marius Şumudică să revină în fotbalul românesc. E un personaj aparte, pe lângă faptul că este un antrenor bun şi a demonstrat-o”, a declarat Cristi Dulca pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Marius Șumudică, trimis la FCSB de un fost căpitan al Rapidului! Șumudică
Marius Șumudică pe vremea când antrena în Turcia. Islam Yakut / Anadolu Agency

Ce spune Șumudică despre o eventuală ofertă a FCSB-ului

„Ca să fiu clar. Toată lumea știe trecutul meu și ce înseamnă Rapidul pentru mine. Nu pot să mă dezic de trecut. Dar, în același timp, nu pot să nu recunosc că îmi doresc să facă performanță și să lucrez cu unul dintre cei mai dificili oameni din fotbalul românesc. Ca antrenor, vrei să ai confort și toate condițiile pentru a pregăti echipa. Nu am vorbit cu Gigi despre asta.

Dar mai glumim și îmi zice ‘Tot cu tine iau campionatul. Tot cu tine o să fac și o să dreg’. Îmi doresc să lucrez la echipe puternice, unde se dorește câștigarea campionatului. Dacă un antrenor ar lucra bine și ar avea rezultate, nu cred că patronul ar suna ca să-i schimbe un jucător. Eu aș avea o relație bună cu patronul. Nu îmi pun telefonul la încărcat înainte de meci!”, a declarat Marius Șumudică

ADVERTISEMENT
  • 1 titlu de campion are Marius Șumudică în Liga 1 Betano ca antrenor

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!