Sport

Marius Șumudică, un nou atac la adresa lui Dan Petrescu. Ce spune despre venirea la Rapid

Disputa dintre Marius Șumudică, Dan Petrescu și conducerea CFR-ului este departe de a se fi încheiat. Fostul antrenor l-a atacat din nou pe actualul tehnician al campioanei.
24.09.2021 | 17:29
Marius Sumudica un nou atac la adresa lui Dan Petrescu Ce spune despre venirea la Rapid
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost eliminată de Universitatea Craiova din 16-imile Cupei României și i-au oferit prilejul ideal lui Marius Șumudică de a trimite noi săgeți către Dan Petrescu, cel care i-a luat locul pe banca echipei campioane.

Șumudică nu este de acord cu gestul CFR-iștilor care au decis să sacrifice participarea în Cupa României trimițând în Oltenia o echipă experimentală.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: ”Eu nu aș fi făcut lucrul acesta, aș fi vrut să câștig”

CFR Cluj a decis să-i rezilieze contractul lui Marius Șumudică imediat după meciul pierdut de feroviari, pe teren propriu 1-2 cu Steaua Roșie Belgrad în Europa League.

La scurt timp a fost reinstalat Dan Petrescu aflat la al treilea mandat la CFR. O înfrângere la Botoșani și un eșec la Jablonec în Conference League, plus declarațiile lui Petrescu referitoare la valoarea jucătorilor transferați în vară și mai ales cele legate de pregătirea echipei au declanșat un veritabil război între cei doi tehnicieni.

ADVERTISEMENT

Mai mereu nemulțumit de valoarea propriilor fotbaliști, Petrescu preferat să-și odihnească în meciul de Cupă cu U Craiova, jucătorii pe care îi consideră de bază, iar Șumudică l-a taxat din nou.

”CFR Cluj ar fi trebuit să dea mai multă importanță acestei competiții, având în vedere și lotul, din punct de vedere numeric și valoric.

ADVERTISEMENT

Nu era prima dată când CFR-ul juca din trei în trei zile. E decizia antrenorului, a conducerii, dar eu nu aș fi făcut lucrul ăsta și aș fi vrut să câștig fiecare meci. 

Am afirmat că vom câștiga campionatul la pas (în perioada în care antrena CFR Cluj – n.r.), simțeam că aveam un lot foarte bine structurat și ne puteam bate pe toate cele trei fronturi, inclusiv Cupa României, e un trofeu.

ADVERTISEMENT

Îi doresc baftă domnului Petrescu, să dea Dumnezeu să facă mai mult decât am făcut eu și la final să se bucure de cele 21 de puncte pe care eu le-am lăsat”, a declarat Marius Șumudică într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport.

Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Iosif, antrenorul Rapidului

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Tehnicianul susține că a fost în discuții cu echipe din Turcia și din Qatar, dar că acestea nu s-au concretizat.

Întrebat dacă ar mai antrena o echipă din România, Marius Șumudică a exclus această posibilitate, cel puțin pentru perioada următoare și a reiterat faptul că singurul club din țară la care ar fi dispus să antreneze este Rapid.

”Singura echipă unde m-aș întoarce și aș veni este Rapid. Dar nu acum, i-am zis și lui Mihai Iosif. D-asta nu vin la meciurile Rapidului. Indiferent de rezultate, anul ăsta nu vin la Rapid”, a adăugat Șumudică pentru sursa citată.

În vârstă de 50 de ani, Marius Șumudică are în CV nu mai puțin de 18 echipe pe care le-a pregătit. Are ți un titlu de campion și o Supercupă, câștigate cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT