Marius Șumudică, un nou scandal în Turcia. A intrat în conflict cu fanii adverși. Konyaspor cere oficial Federației să ia măsuri contra românului. VIDEO

Adrian Baciu   
în Fotbal international
08/12/2019, 16:33
Marius Șumudică, un nou scandal în Turcia. A intrat în conflict cu fanii adverși. Konyaspor cere oficial Federației să ia măsuri contra românului. VIDEO GALERIE FOTO
Marius Șumudică, un nou scandal în Turcia. A intrat în conflict cu fanii adverși. Konyaspor cere oficial Federației să ia măsuri contra tehnicianului român. Sursă foto: Twitter.com

Gaziantep Gazisehir, echipă antrenată de Marius Șumudică, a ajuns la cinci meciuri fără victorie în SuperLiga Turciei. În etapa a 14-a, cu Toșca integralist, Gaziantep a remizat, scor 0-0, în deplasare cu Konyaspor. La finalul meciului contra celor de la Konyaspor, Șumudică a avut o nouă ieșire, de această dată în fața tribunei gazdelor. Românul s-a bucurat exagerat, arătând și unele gesturi înspre fanii gazdelor.

Marius Șumudică, scandal în Turcia. A intrat în conflict cu fanii adverși. Konyaspor cere oficial Federației să ia măsuri contra românului

Finalul meciului de pe Buyuksehir Belediye Stadium din Konya, dintre echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep, și Konyaspor, a adus un conflict deschis între tehnicianul român pe de o parte, și fanii gazdelor, de cealaltă parte. VEZI GALERIE FOTO.

Imediat după meci, între Șumudică și oficialii celor de la Konyaspor a izbucnit un război al declarațiilor în legătură cu cine ar fi vinovat de incidente. Întrebat de dialogul său de la distanță cu fanii Konyei, antrenorul român a spus că i-a fost înjurată familia pe toată durata partidei.

Reporter: ”Este normal ca un antrenor să aibă un astfel de comportament și un astfel de dialog cu fanii echipei adverse?”

Marius Șumudică: ”Dacă ați fi trecut prin ceea ce am trecut eu la marginea terenului, ce ați fi făcut? Ați văzut ce mi-au făcut? Nu poți să-mi jignești familia!”

Clubul Konyaspor: ”Condamnăm cu tărie comportamentul lui Marius Șumudică față de fani”

Oficialii celor de la Konyaspor au emis, imediat după finalul partidei, un comunicat de presă în care condamnă gesturile lui Marius Șumudică și fac un apel la Federația de Fotbal din Turcia să ia de urgență măsuri contra românului.

”Antrenorul Marius Șumudică a incitat cu gesturile sale fanii noștri prezenți în tribune. Condamnăm cu tărie aceste gesturi și facem un apel la cei competenți din cadrul Federației să ia măsuri rapide împotriva unor astfel de comportamente.”

În urma remizei cu Konyaspor, Gaziantep Gazisehir, echipa lui Marius Șumudică, a ajuns la cinci meciuri fără victorie în SuperLiga Turciei și a căzut pe locul 11 în clasament.

Internaționalul român Alin Toșca a fost integralist în meciul contra celor de la Konyaspor, în timp ce fostul său coleg de la FCSB, Junior Morais, nu a făcut parte din lot, fiind accidentat.

Închide ×