Sport

Marius Șumudică, veste proastă pentru Rapid: ”Nu are valoare de titlu. Mi-e frică și pentru play-off”

Rapid a devenit o forță importantă pentru Liga 1 odată cu cooptarea lui Dan Șucu în funcția de co-acționar, dar Marius Șumudică se teme de ce e mai rău pentru giuleșteni.
30.06.2022 | 11:20
Marius Sumudica veste proasta pentru Rapid Nu are valoare de titlu Mie frica si pentru playoff
Rapid a devenit o forță importantă pentru Liga 1 odată cu cooptarea lui Dan Șucu în funcția de co-acționar, dar Marius Șumudică se teme de ce e mai rău pentru giuleșteni. Sursă foto: fcrapid.ro
ADVERTISEMENT

”Vișinii” și-au propus pentru următorul sezon intrarea în play-off, dar sunt voci care vorbesc despre o posibilă implicare în lupta la titlu.

Marius Șumudică explică de ce Rapid nu are șanse la titlu

Deși au un buget impresionant și au făcut o serie de transferuri importante, Marius Șumudică este de părere că la Rapid nu se poate vorbi deocamdată de titlu și, chiar mai mult, se teme de faptul că ar putea rata intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu cred că Rapid are valoare să ia campionatul. Asta e părerea mea. Din punct de vedere valoric, a ceea ce înseamnă jucătorii.

Nu contest valoarea lui Mutu, are un bagaj destul de bun ca metode de antrenament, având în vedere antrenorii cu care a lucrat, dar lotul nu se ridică la nivelul celor de la CFR, FCSB, chiar și celor de la Universitate Craiova.

ADVERTISEMENT

Eu cred că cele trei se bat la campionat, dar văd că și la Sepsi e un proiect serios. Și la play-off e bătaie mare. Văd că UTA cu Poenaru transferă. Chiar mi-e frică, eu fiind rapidist, pentru Rapid, să nu intre în primele 6”, a declarat Șumudică, la revenirea în țară.

Rapid, transferuri pentru play-off

Acționarul Dan Șucu a precizat că Rapidul va avea în acest sezon un buget de aproximativ 7 milioane de euro și speră ca în scurt timp echipa să ajungă să se bată pentru titlu și să participe în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cu o această stabilitate financiară în spate, giuleștenii au făcut patru transferuri în această vară. I-au adus pe Paul Iacob de la Chindia Târgoviște, pe Andrei Ciobanu de la Farul și pe Valentin Costache și Florin Ștefan de la CFR Cluj.

”Vișinii” au fost notificați de FIFA că trebuie să achite o datorie de 600.000 de euro către Julio Cesar, jucător ajuns în Grant în 2008, în perioada când clubul era patronat de Fathi Taher.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, patronul Rapidului, consideră că hotărârea TAS este una aberantă și cere suspendarea interdicției la transferuri, decizie primită din cauza datoriilor către foștii jucători ai clubului.

ADVERTISEMENT