Sport

Marius Șumudică așteaptă o prelungire de contract la CFR Cluj înaintea returului cu Lincoln: „Nu mai vreau să stau prin alte țări!”

Marius Șumudică a recunoscut că vrea o prelungire a contractului cu CFR Cluj.
27.07.2021 | 21:51
Marius Sumudica asteapta o prelungire de contract la CFR Cluj inaintea returului cu Lincoln Nu mai vreau sa stau prin alte tari
ADVERTISEMENT

Tehnicianul CFR-ului a spus că se simte foarte bine la Cluj și se gânește că nu mai vrea să antreneze în străinătate, mai ales că a ajuns la un nivel financiar bun, așa că poate rămâne să profeseze în România.

Marius Șumudică este de părere că la CFR Cluj este un loc propice performanței, ceea ce el își dorește cel mai mult în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică vrea o prelungire a contractului cu CFR Cluj

Marius Șumudică a vorbit la conferința de presă înainte de meciul cu Lincoln Red Imps, din retrurul turului II al Champions League, spunând că și-ar dori să rămână mult timp la campioana României:

“Îi simt încrezători, jucătorii ştiu ce au de făcut. Plecăm cu un avantaj de un gol, dar le voi transmite să uite lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Am avut o săptămână grea, cu deplasare în Spania, revenit, mers la Bucureşti, nu e uşor, uneori mă trezesc noaptea şi nu ştiu unde sunt.

Îmi ia 5-6 secunde să mă dumiresc în ce pat sunt. Sunt mulţumit că am câştigat ultimele trei meciuri, eu mă uit mereu să văd ce rezultate sunt, cu cine picăm.

ADVERTISEMENT

Avem probleme de lot, avem probleme cu lista, pe Alibec nu l-am putut trece că a venit târziu. Va fi greu ca Budescu să ajungă la CFR, eu nu mă gândesc prea mult la el, ci la jucătorii din propria ogradă, ei sunt cei mai importanţi”.

„Doi ani oferiți în contract nu sunt de ajuns!”

Marius Șumudică a continuat și a spus că a vorbit cu șefii echipei, cărora le-a transmis că doi ani de contract la CFR Cluj sunt prea puțini pentru el, mai ales că vrea să rămână în România să antreneze:

ADVERTISEMENT

„Am spus conducerii că cei doi ani oferiţi nu sunt de ajuns, vreau să continui mai mult la Cluj. Am atins un nivel financiar încât nu mai e nevoie să plec prin Golf,  nu mai vreau să stau prin alte țări, vreau să stau în ţară.

Pentru mine, CFR Cluj este cel mai propice loc de a face performanţă”.

CFR Cluj a câștigat meciul tur cu Lincoln Red Imps, scor 2-1, în deplasarea din Gibraltar și pleacă favorită la returul din „Gruia”.

ADVERTISEMENT