Marius Șumudică vrea să blocheze transferul lui Budescu la FCSB. “Trebuie să fii tâmpit să lași 3.000.000$!” Ce sfat i-a dat

Iuliana Spirache    Claudiu Ilie   
în FCSB
23/05/2019, 13:30
Marius Șumudică vrea să blocheze transferul lui Budescu la FCSB. “Trebuie să fii tâmpit să lași 3.000.000$!” Ce sfat i-a dat GALERIE FOTO
Marius Șumudică și Constantin Budescu în perioada când colaborau la Astra. Antrenorul vrea să blocheze transferul fotbalistului la FCSB

FANATIK a dezvăluit că fotbalistul Constantin Budescu așteaptă o ofertă concretă de la FCSB pentru a reveni la formația din Liga 1 Betano, dar Marius Șumudică vrea să blocheze transferul mijlocașului în vârstă de 30 de ani care a mai jucat pentru vicecampioana României în perioada iulie 2017 – iulie 2018.

Marius Șumudică vrea să blocheze transferul lui Budescu la FCSB

Marius Șumudică a dezvăluit că a discutat cu Constantin Budescu și i-a transmis acestuia să își ducă până la finalul contractul cu Al Shabab, acolo unde ar urma să încaseze 3 milioane de dolari până în iunie 2021. Antrenorul crede că mijlocașul în vâstă de 30 de ani ar face o greșeală dacă ar reveni la vicecampioana României.

“E foarte greu să vină Budescu la FCSB. Budescu mai are 2 ani de contract în care câștigă peste 3 milioane de dolari. Eu i-am mai zis lui Budi, Budi e în primul rând prietenul meu, jucătorul cu care am făcut performanță și i-am zis că trebuie să fii tâmpit să pleci să lași 3 milioane de dolari să vii să ce? Ai 30 de ani, mai ai timp să joci. El a fost accidentat, dar se va recupera… Este în primii jucători din Arabia Saudită, este un jucător excepțional”, a spus Marius Șumudică la revenirea în România, conform telekomsport.ro.

Marius Șumudică, Constantin Budescu și Valerică Găman la Al Shabab
Marius Șumudică, Constantin Budescu și Valerică Găman la Al Shabab

“Acest trio Șumudică – Budescu – Alibec nu se va mai reuni vreodată!”

“Nu are cum să se reunească niciodată acest trio Șumudică – Budescu – Alibec. Nu cred că se va mai reuni vreodată, să fiu sincer. Va fi destul de greu. E greu ca eu să ajung la FCSB, nu se pune problema. Nu ați văzu că s-au terminat spary-urile pe la ei prin Berceni pe acolo, au cumpărat toate spray-urile să scrie pe acolo. Eu stau să le răspund la săracii, au rămas puțin în peluză. Cu tot respectul pentru Gigi, pentru Meme, eu vorbescu cu ei, că nu sunt un tip ranchiunos și nu am fost niciodată ranchiunos.

Eu sunt prieten cu Gigi și am auzit că au avut și de suferit au schimbat firma de pază pe acolo că au sărit ăia gardul și au scris nu știu ce și nu știu cum, dar mă lasă rece. Nu mă duc la palat, mă duc la el acasă că e vecinul meu, stăm la două case unul de altul, nu am nicio problemă, dar nu are cum să mă convingă. Nu mă convinge și nici eu nu pot. E greu să antrenez acolo… Se știe trecutul meu, chiar dacă sunt antrenor profesionist. Știți cum e, vrei să faci aluatul sau ca la maioneză, dar nu pui aia, ai văzut, s-a tăiat. Cred că se taie repede”, a mai spus Marius Șumudică.

Închide ×