Fotbal intern

Marius Șumudică vrea să-l transfere pe Alex Ioniță! Ce sumă poate încasa CFR Cluj

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 31.12.2018 | 16:53
Marius Șumudică vrea să-l transfere pe mijlocașul Alex Ioniță de la CFR Cluj

Antrenorul echipei Al Shabab, Marius Șumudică, vrea să-l transfere pe mijlocașul Alex Ioniță, alături de care a lucrat în perioada când a pregătit formația Astra Giurgiu. Fotbalistul a fost achiziționat la începutul anului de CFR Cluj pentru un milion de euro, dar nu a reușit să-și câștige un loc de titular la liderul din Liga 1 Betano.

Campioana en titre se află într-o situație delicată din punct de vedere financiar, după ce patronul Nelu Varga a luat decizia de a nu mai face nicio investiție. În aceste condiții, formația ardeleană va trebui să se autofinanțeze, iar pentru acest lucru ar trebui să se despartă de câțiva jucători.

Alexandru Ioniță sărbătorește golul marcat în meciul FCSB - CFR Cluj
Alexandru Ioniță sărbătorește golul marcat în meciul FCSB – CFR Cluj

Marius Șumudică vrea să-l transfere pe Alex Ioniță la Al Shabab

Tehnicianul Marius Șumudică a aflat de problemele de la CFR Cluj și încearcă să-l transfere pe mijlocașul Alex Ioniță la Al Shabab, acolo unde s-ar reîntâlni cu colegii săi de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu și Valerică Găman. Cei doi au fost foarte aproape de a lucra și în Turcia, la Kayserispor, dar în cele din urmă mutarea fotbalistului în vârstă de 24 de ani nu s-a mai realizat.

Deși au plătit un milion de euro pentru aducerea sa de la Astra Giurgiu, CFR Cluj pare dispusă să despartă de Alex Ioniță și pentru o sumă mult mai mică. Conform prosport.ro, șeicii de la Al Shabab par dispuși să-i satisfacă toate poftele lui Marius Șumudică și se pregătesc să pună pe masă 400.000 de euro pentru transferul fotbalistului care și-a început cariera la Rapid București.

În acest sezon de Liga 1 Betano, Alex Ioniță a jucat 621 de minute pentru CFR Cluj și a marcat două goluri, unul cu FC Voluntari și altul în ultimul meci al anului în victoria cu 2-0 în fața celor de la FCSB. La finalul turului de campionat din Arabia Saudită, Al Shabab este pe locul trei, la șapte puncte de liderul Al Hilal și la patru puncte de Al Nasr.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!