Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet! Câţi bani oferă şeicii de la Al Shabab

Catalin Oprea    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
06/12/2018, 21:54
Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet! Câţi bani oferă şeicii de la Al Shabab GALERIE FOTO
Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet la Al Shabab. Formaţia antrenorului român a învins-o pe Ohod, scor 1-0, în etapa a 12-a din prima ligă a Arabiei Saudite, însă şeicii deja se gândesc la perioada de mercato din iarnă. Una dintre ţintele arabilor este unul dintre componenţii echipei naţionalei a Egiptului, participantă la Campionatul Mondial din Rusia.

Tehnicianul de 47 de ani este nemulţumit de jucătorii pe care îi are în atac şi Trezeguet pare să fie piesa de care are nevoie. Conform presei din Turcia, Al Shabab vrea să-l transfere pe mijlocaşul ofensiv de 24 de ani, iar şeicii au pregătit şapte milioane de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Marius Şumudică. Legitimat la Kasimpaşa, internaţionalul egiptean a marcat cinci goluri în cele 14 meciuri jucate în acest sezon din prima ligă a Turciei.

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet. Egipteanul a fost la CM 2018

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet, fotbalist care a fost în lotul echipei naţionale a Egiptului pentru Campionatul Mondial din Rusia. La turneul final din vară, mijlocaşul ofensiv a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de africani în Grupa A, fără să marcheze vreun gol. Trezeguet a jucat până în prezent pentru Al Ahly, Anderlecht, Mouscron şi Kasimpaşa. În vară, Slavia Praga a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru a-l transfera, însă fotbalistul nu a dorit să plece din Turcia.

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet. Egipteanul a jucat la CM 2018
Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Trezeguet. Egipteanul a jucat la CM 2018

Recent, Marius Şumudică a fost enervat de ratările fotbaliştilor din compartimentul ofensiv şi a făcut spectacol la un interviu acordat la finalul meciului cu Al Ettifaq, terminat la egalitate, scor 2-2. “Treaba mea este să fac un plan prin care jucătorii să marcheze, dar noi ratăm prea multe ocazii. Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez? Trebuia să câştigăm cele trei puncte, dar am ratat prea mult. Kaabi este singurul fotbalist tânăr care a demonstrat ceva, de restul sunt nemulţumit”, declara Marius Şumudică.

Închide ×