Fotbal intern

Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali: “Vorbesc săptămânal cu el”

23.12.2018 | 21:08
Marius Sumudica vrea sa lucreze cu Gigi Becali Vorbesc saptamanal cu el

Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali şi a susţinut că vorbeşte săptămânal cu el. Antrenorul de 47 de ani a declarat că alături de patronul FCSB ar putea să facă performanţă, dar a precizat că mai are contract un an şi jumătate cu Al Shabab.

“Eu sunt sub contract un an și jumătate, dar încă o dată spun că Gigi Becali este un subiect atractiv, un om care vrea să facă performanță și asta vreau și eu. Cred că aș fi în stare să port o discuție cu acest om și să îl fac să înțeleagă ce e bine la fotbal. Oriunde l-aș avea patron pe Gigi Becali, cred că am face performanță. Gigi Becali vorbește săptămânal cu mine, e prietenul meu, nu am ascuns asta. Are încredere în ce îi spun, mă întreabă fel de fel de lucruri de fenomenul fotbal”, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali: “Sunt un antrenor profesionist”

Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali, iar în prezent postul de antrenor al FCSB este liber după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. “Şumi” a precizat că este antrenor profesionist şi că îşi doreşte să câştige cât mai multe trofee, dar că în acest moment spune că nu vrea să vină pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali. Cât mai are contract cu Al Shabab
Marius Şumudică vrea să lucreze cu Gigi Becali. Cât mai are contract cu Al Shabab

“Eu nu am spus că, în momentul de față, vin la FCSB sau la Steaua, că nu știu care este problema juridică. Nu are nicio legătură cu trecutul meu, dar sunt un antrenor profesionist, care îmi doresc să fac performanță și care își dorește să facă performanță în continuare și să ia titluri. Nu ascund că mi-aș dori la un moment dat să lucrez cu Becali, fiindcă e un om care investește, pune totul la dispoziție și la schimbările pe care le face și e un tip pe care aș vrea să văd dacă îl dovedesc cu inteligența mea profesională”, a mai precizat antrenorul lui Al Shabab.