Sport

Ce se întâmplă cu Marius Tomozei după ce a suferit o accidentare horror! Oficialii lui Dinamo au făcut anunţul. Exclusiv

Marius Tomozei a suferit o operaţie la ligamentele încrucişate după accidentarea suferită în meciul cu Botoşani. Oficialii lui Dinamo susţin că fotbalistul va fi sprijinit şi nu se pune problema să se renunţe la el.
23.02.2022 | 19:00
Ce se intampla cu Marius Tomozei dupa ce a suferit o accidentare horror Oficialii lui Dinamo au facut anuntul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a suferit o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate după ce a suferit o accidentare horror în minutul 5 al meciului dintre FC Botoşani şi Dinamo, încheiat 4-0.

Ce se întâmplă cu Marius Tomozei după ce a suferit o accidentare horror: “Nu ar fi moral să îi spunem să plece”

FANATIK a aflat că fotbalistul va primi tot sprijinul conducerii în perioada de recuperare. El îşi va primi în continuare salariul aferent contractului şi toate costurile privind recuperarea vor fi suportartate de club.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a declarat pentru FANATIK că echipa are o datorie morală faţă de fotbalist, care va avea parte de sprijinul lui Dinamo în perioada viitoare:

“Un jucător care s-a accidentat într-un meci al lui Dinamo, nu ar fi moral să îi spunem să plece. Avem datoria de a-i acordat tot sprijinul ca să treacă peste perioada aceasta grea cât mai repede”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tomozei, adus în această iarnă la Dinamo!

Marius Tomozei a fost adus în această iarnă din postură de jucător liber de contract după ce a fost pus pe liber de UTA Arad. Fotbalistul a apucat să bifeze doar trei meciuri la Dinamo, înainte de a suferi accidentarea cruntă.

Pentru fotbalist urmează o lungă perioadă de recuperare, iar din informaţiile noastre este posibil să înceapă antrenamentele din luna iunie. Tomozei ar putea rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor, însă asta depinde şi de rezultatele sportive ale “câinilor”, adică rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT
Marius Tomozei, după operaţia suferită la ligamentele încrucişate. Sursa: Facebook Marius Tomozei
Marius Tomozei, după operaţia suferită la ligamentele încrucişate. Sursa: Facebook Marius Tomozei

Fundaşul revine în iunie la antrenamente! Tot atunci va fi clarificat şi viitorul său la Dinamo

În orice caz, o decizie privind rămânerea fundaşului şi în stagiunea viitoare va fi luată în vară când lucurile vor fi mai limpezi atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sportiv.

Marius Tomozei a vorbit pentru FANATIK imediat după accidentarea suferită la Botoşani, fiind foarte afectat, mai ales că până acum nu a suferit accidentări grave în carieră:

ADVERTISEMENT

„Sunt dezamăgit. Ăsta e ghinionul meu. Nu am avut astfel de accidentări până acum. Mă doare și e umflat genunchiul. Merg doar în cârje. Sper să revin cât mai repede. Am masă musculară mare și poate o să revin mai repede”, ne-a spus Tomozei în urmă cu două săptămâni.

Stoican, probleme în partea dreaptă! Dinamo l-a transferat pe Moura, dar are şi varianta Buleică

Flavius Stoican are probleme în partea dreaptă a defensivei. Totuşi, oficialii lui Dinamo s-au mişcat rapid şi l-au transferat acolo pe Gabriel Moura, unul dintre jucătorii care şi-au reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaş.

Însă, Moura este singurul fundaş dreapta din lotul lui Dinamo. Însă, în cazul în care va fi indisponibil acolo poate fi folosit şi Alin Buleică. Mijlocaşul nu este străin de poziţia de apărător dreapta, fiind titularizat acolo în meciul cu Gaz Metan, câştigat cu 4-0 de “câini”.

  • 31 de ani are Marius Tomozei
  • 3 meciuri a jucat Tomozei la Dinamo
ADVERTISEMENT