Sport

Dinamo pierde un jucător proaspăt transferat! Va fi operat la ligamentele încrucișate și va rata restul sezonului. Exclusiv

Vești proaste pentru Flavius Stoican. Fundașul Marius Tomozei, proaspăt transferat în această iarnă, și-a încheiat sezonul. El va suferi o intervenție chirurgicală pentru o ruptură a ligamentelor încrucișate.
21.02.2022 | 15:59
Dinamo pierde un jucator proaspat transferat Va fi operat la ligamentele incrucisate si va rata restul sezonului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo pierde un jucător proaspăt transferat în această iarnă. Marius Tomozei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în confruntarea cu FC Botoșani și va rata restul sezonului. Șansele de a continua alături de “câini” sunt mici.

Dinamo pierde un jucător proaspăt transferat! Tomozei, operat la ligamentele încrucişate

Din informaţiile FANATIK, dinamovistul va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de luni şi va fi nevoit să stea pe bară minimum şase luni. Tomozei are contract cu Dinamo până în vară, iar Stoican nu se va mai putea baza pe el.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a fost transferat în fereastra de mercato din iarnă după ce a fost pus pe liber de UTA Arad. El a apucat să evolueze în doar trei meciuri pentru Dinamo, moment în care a survenit accidentarea horror.

Marius Tomozei, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
Marius Tomozei, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Stoican îl are doar pe Moura în banda dreaptă!

Flavius Stoican are probleme în banda dreaptă a defensivei după accidentarea lui Tomozei. În meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost folosit acolo Alin Buleică, care evoluează pe postul de mijlocaş dreapta.

ADVERTISEMENT

Însă, în ultimele zile ale perioadei de mercato, Dinamo a reuşit să mai transfere un fundaş dreapta. Este vorba de Gabriel Moura, care şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaş şi a semnat cu “câinii”.

Moura va fi titularizat în banda dreaptă a defensivei, însă nu are nicio dublură pe post. Dacă va fi nevoie, Stoican poate apela la Alin Buleică, cel care a arătat că poate să joace şi pe acel post.

ADVERTISEMENT

Tomozei: “Nu am avut astfel de accidentări până acum. Mă doare și e umflat genunchiul.”

Marius Tomozei a vorbit pentru FANATIK după accidentarea horror suferită, spunând că este un mare ghinion pentru el, mai ales că este pentru prima dată în carieră când păţeşte aşa ceva:

„Sunt dezamăgit. Ăsta e ghinionul meu. Nu am avut astfel de accidentări până acum. Mă doare și e umflat genunchiul. Merg doar în cârje. Sper să revin cât mai repede. Am masă musculară mare și poate o să revin mai repede”, a spus Tomozei în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Crăciunescu: “Mi se pare că e un fault grosolan pentru că are și consecințe”

Ion Crăciunescu a avut o reacţie virulentă în studio după faultul dur al lui Malcom Edjouma asupra fotbalistului dinamovist, spunând că mijocaşul care la acea vreme evolua la Botoşani, ar fi trebuit eliminat:

„Mi se pare că e un fault grosolan pentru că are și consecințe. Un jucător care nu are niciun fel de treabă cu mingea sare și îl rănește pe adversar. Sare și pătrunde cu toată greutatea pe adversar. La fault grosolan înseamnă roșu”, a spus Crăciunescu la Digisport.

Dinamo joacă în următoarea etapă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională împotriva Rapidului. “Câinii” au un moral excelent după ce au învins cu 4-0 Gaz Metan, dar au mare nevoie de puncte în continuare.

  • 31 de ani are Marius Tomozei
  • 3 meciuri a jucat Tomozei pentru Dinamo
ADVERTISEMENT