Sport

Oficial: Marius Tomozei a semnat cu Dinamo. Ce durată are contractul noului fundaș dreapta al „câinilor”

Dinamo și-a luat fundaș dreapta. Marius Tomozei (31 de ani) de ani a venit de la UTA din postura de jucător liber de contract și a semnat cu echipa lui Flavius Stoican până la finalul acestui sezon.
11.01.2022 | 14:33
Oficial Marius Tomozei a semnat cu Dinamo Ce durata are contractul noului fundas dreapta al cainilor
Marius Tomozei a semnat cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo își betonează apărarea. „Câinii” l-au transferat pe Marius Tomozei, un fundaș dreapta în vârstă de 31 de ani, care a jucat ultima dată la UTA Arad.

Nu este primul transfer pe care îl face Dinamo în această iarnă. În Ștefan cel Mare a ajuns în această perioadă de mercato și Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni.

ADVERTISEMENT

Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei, de la UTA Arad

„Fundașul dreapta Marius Ionuț Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului competițional 2022-2023.

Noul jucător al echipei noastre se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de a Săftica și ar putea debuta mâine în tricoul alb-roșu, în primul meci amical al anului, CS Mioveni vs Dinamo București (ora 12:30, CNF Buftea)

ADVERTISEMENT

Bine ai venit la Dinamo București, Marius Tomozei”, a scris Dinamo, pe Facebook.

Fundaș dreapta de meserie, Tomozei poate evolua la fel de bine și în banda stângă.

Sezonul acesta, noul apărător al lui Dinamo nu a fost unul dintre preferații lui Laszlo Balint.

El a jucat în doar patru meciuri, ultima pe 23 septembrie, într-o partidă de Cupa României. La finalul acelui joc, Tomozei a ajuns la echipa secundă a celor de la UTA, deoarece a fost acuzat de indisciplină de către Laszlo Balint.

Jonathan Rodriguez e și el pe lista lui Dinamo

Campania de transferuri a lui Dinamo continuă. Dacă în defensivă i-a adus pe Patriche și pe Tomozei, echipa lui Flavius Stoican vrea calitate la mijlocul terenului. Jonathan Rodriguez este una dintre țintele „câinilor”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că argentinianul lui CFR Cluj a acceptat să își micșoreze salariul, de la 13500 de euro, la 7700 de euro, și că a stârnit interesul celor de la Dinamo și Rapid.

În cazul în care nu va accepta să plece din Gruia, mijlocașul va continua să joace la echipa a doua a campioanei României, în Liga 3.

ADVERTISEMENT