Sport

Primul transfer dorit de Flavius Stoican la Dinamo a căzut! Oficialii clubului au renunţat după ce au aflat că fotbalistul are probleme de comportament. Exclusiv

Primul transfer dorit de Flavius Stoican la Dinamo a căzut! FANATIK a aflat că oficialii "câinilor" au renunţat la această mutare din mai multe motive, unul fiind problemele de comportament ale fotbalistului.
29.12.2021 | 16:16
Primul transfer dorit de Flavius Stoican la Dinamo a cazut Oficialii clubului au renuntat dupa ce au aflat ca fotbalistul are probleme de comportament Exclusiv
Flavius Stoican şi sigla lui Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a fost primul jucător dorit de Flavius Stoican la Dinamo. Fotbalistul legitimat la UTA Arad ar fi putut să părăsească gratis echipa în această iarnă şi a negociat cu “câinii” un eventual transfer.

Primul transfer dorit de Flavius Stoican la Dinamo a căzut! Oficialii vor să renunţe din cauza problemelor de comportament

Din informaţiile FANATIK, mutarea are şanse minime de a se realiza după ce conducătorii dinamovişti l-au analizat pe jucătorul celor de la UTA Arad şi au decis să renunţe din cauza problemelor de comportament.

ADVERTISEMENT

În plus, Marius Tomozei a fost folosit foarte puţin la UTA Arad în actuala stagiune, doar trei meciuri în campionat şi unul în Cupa României, iar cei de la Dinamo vor să transfere jucători care au evoluat constant în ultima vreme.

Marius Tomozei, în tricoul celor de la UTA Arad
Marius Tomozei, în tricoul celor de la UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu

Tomozei a negociat cu Dinamo! S-a ajuns la discuţii legate de salariu

FANATIK a aflat că Marius Tomozei ar fi acceptat să vină la Dinamo şi chiar s-a ajuns la discuţiile legate de salariu, însă problemele de comportament din trecut ale fotbalistului şi faptul că a evoluat puţin la UTA au făcut ca această mutare să intre în impas.

ADVERTISEMENT

Fundaşul dreapta a fost în lotul echipei lui UTA Arad în prima parte a stagiunii, când a şi bifat cele trei meciuri din campionat. Însă, totul s-a rupt după meciul pierdut de UTA Arad cu CSO Filiaşi în Cupa României, pe 23 septembrie.

Laszlo Balint l-a exclus pe Tomozei după înfrângerea cu Filiaşi din Cupă: “Nu ne mai bazăm pe el”

De atunci, Marius Tomozei nu a mai fost inclus în lotul primei echipe, la cererea antrenorului Laszlo Balint: “După meci, nu neapărat la cald, mai degrabă la rece, după o analiză amănunțită, am propus conducerii două măsuri.

ADVERTISEMENT

Una dintre ele a fost legată de Marius Tomozei și anume să nu ne mai bazăm pe el la echipa mare. El nu mai face parte din lotul nostru”, a spus Balint după înfrângerea în faţa echipei din Liga 3 în Cupa României.

“Excluderea lui Tomozei a fost făcută pe baza unor încălcări ale anumitor principii”

Laszlo Balint a explicat atunci că excluderea lui Tomozei nu este raportată strict la evoluţia din meciul din Cupa României, ci şi la probleme de comportament:

ADVERTISEMENT

„Nu voi da foarte multe detalii, pentru că sunt anumite chestii interne care trebuie să rămână în bucătăria noastră. Ce pot spune este că decizia nu s-a raportat strict la evoluția din meciul de Cupă, excluderea lui Tomozei a fost făcută pe baza unor încălcări ale anumitor principii după care se guvernează clubul nostru.

Din punctul meu de vedere, anumite aspecte nu pot fi tolerate sub nici o formă, iar conducerea a fost întru totul de acord cu mine. Eu sunt un antrenor care comunică foarte mult cu jucătorii”, a explicat Balint.

Iar aceste probleme disciplinare ale lui Tomozei i-au făcut pe oficialii lui Dinamo să dea înapoi şi să sisteze negocierile. Din informaţiile FANATIK, mutarea a intrat în impas şi are şanse mici de a se realiza.

  • 31 de ani are Marius Tomozei
  • 107 minute a adunat Tomozei în acest sezon la UTA Arad
ADVERTISEMENT