ADVERTISEMENT
News

Marius Tucă are COVID-19. Prezentatorul a făcut anunțul: „Sper să trec cât mai bine peste”

Autor: Flaviu Popa | 10.09.2020 | 21:34
Marius Tucă are COVID-19. Prezentatorul a făcut anunțul: „Sper să trec cât mai bine peste
Marius Tucă are Covid-19. Foto: Hepta

Cunoscutul prezentator Marius Tucă a fost diagnosticat cu noul coronavirus (COVID-19), lucru anunțat pe pagina oficială a televiziunii unde lucrează.

ADVERTISEMENT

Tucă, un puternic contestatar al autorităților când vine vorba de măsuri luate pentru a combate noul coronavirus, va fi nevoit să stea deoparte o perioadă de timp, până când se va vindeca.

Moderatorul TV îi dezvăluise lui Raed Arafat, în direct la TV, că respectă cu sfințenie toate măsurile de protecție impuse de autorități, însă nu este de acord cu isteria creată de Guvernul Orban sau de anumite televiziuni afiliate PNL.

ADVERTISEMENT

Marius Tucă are Covid-19, conform unui anunț oficial

La ora actuală, numărul de infectări confirmate este tot mai mare în țara noastră și continuă să crească, pe zi ce trece, astfel că boala ajunge și în rândul vedetelor.

Marius Tucă a fost confirmat pozitiv cu noul virus. Anunțul a fost făcut în această seară de joi, 10 septembrie, iar cunoscutul moderator de televiziune și radio a recunoscut că s-a văzut pus în fața unei mari provocări.

ADVERTISEMENT

Acesta resimte starea de pandemie din plin, după cum a mărturisit chiar el. Optimist din fire, Marius Tucă a glumit susținând că în 2020 nu a reușit să își ia un concediu, având foarte mult de muncă.

Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio.Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii.

ADVERTISEMENT

Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate.”, a transmis prezentatorul Marius Tucă, potrivit Aleph News.ro.

Bărbatul a fost internat pentru 24 de ore, având o stare de sănătate general bună, fără febră și alte simptome specifice. Mai mult, examenul CT al plămânilor nu a relevat configurații „anormale”, conform sursei citate. Nivelul saturației oxigenului în sânge este de 97%, conform medicilor.

ADVERTISEMENT

În 8 septembrie Marius Tucă a avut o emisiune în care a fost invitat doctorul Streinu-Cercel, ca un paradox al situației. Dacă medicul a purtat mască de protecție, nu același lucru se poate spune despre Marius Tucă. CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!