Life

Mark Zuckerberg, lovitură pentru Elon Musk! Twitter va avea concurență serioasă

Instagram lansează aplicația menită să concureze cu Twitter! Noul serviciu ar putea fi disponibil începând cu luna iunie.
21.05.2023 | 13:54
Mark Zuckerberg lovitura pentru Elon Musk Twitter va avea concurenta serioasa
Instagram lansează aplicația care va concura cu Twitter. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Instagram plănuiește să lanseze aplicația care să concureze cu Twitter. Mark Zuckerberg îi dă, astfel, o lovitură lui Elon Musk, după ce patronul Tesla a afirmat că una din aplicațiile Meta nu poate fi de încredere.

Aplicația pe care Instagram o va lansa. Concurează cu Twitter

Vești bune pentru internauți, dar proaste pentru Elon Musk. Instagram este pe cale să-și lanseze aplicația de mesagerie menită să concureze cu Twitter, potrivit publicației străine Bloomberg.

ADVERTISEMENT

În prezent, serviciul se află în faza de testare și a ajuns, deocamdată, la marile celebrități ale lumii. Acest lucru vine la scurt după ce Elon Musk a pornit războiul cu Mark Zuckerberg și a afirmat public că aplicația Whatsapp, de sub umbrela Meta, „nu este de încredere”.

Se preconizează că aplicația va fi separată de Instagram și ar putea fi lansată chiar la începutul lunii iunie. Este anunțul făcut de Leah Haberman, profesor la Universitatea din California, pe Twitter.

ADVERTISEMENT

„Aplicația descentralizată este construită pe spatele Instagram, dar va fi compatibilă cu alte aplicații precum Mastodon”, a transmis Lia Haberman, care predă marketingul social și de influență la UCLA din California, conform Reuters. 

Totodată, Leah Haberman a publicat și primele imagini cu felul în care ar putea arăta aplicația de la Instagram. Numele de cod al noului serviciu la care se lucrează în secret ar fi, după cum se arată în primele informații, P92 sau Barcelona.

ADVERTISEMENT

Elon Musk a adus numeroase îmbunătățiri de când a preluat Twitter

Elon Musk a cumpărat Twitter la finalul anului trecut. De atunci, el a efectuat o mulțime de schimbări, unele dintre ele nefiind pe placul utilizatorilor, care au afirmat că o să plece. Astfel că aplicația de mesagerie a Instagram i-ar putea da bătăi de cap.

De altfel, de curând el a renunțat la funcția de CEO al Twitter și a angajat-o pe Linda Yaccarino în fruntea rețelei de socializare. Miliardarul a făcut anunțul în cadrul platformei menționate anterior. Femeia va prelua funcțiile de conducere în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Sunt încântat să îi urez bun venit Lindei Yaccarino ca noul CEO al Twitter! Ea se va concentra în primul rând pe operațiunile de afaceri, în timp ce eu mă concentrez pe design de produs și noi tehnologii.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Linda pentru a transforma această platformă în X, aplicația pentru orice” , a scris Elon Musk, patronul Twitter- care va avea ca și concurență noua aplicație de la Instagram.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde