Sporturi

Marketa Vondrousova, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Halep! „La un moment dat am crezut că o să mor”

13.03.2019 | 09:06
Marketa Vondrousova primele cuvinte dupa ce a eliminato pe Halep La un moment dat am crezut ca o sa mor

La puțin timp după ce a reușit să o elimine de la Indian Wells pe Simona Halep, cehoaica Marketa Vondrousova a oferit și primele cuvinte pentru organizatorii competiției. A 61-a jucătoare a lumii recunoaște că a bifat cea mai mare victorie a carierei. De altfel, a fost pentru prima oară când Vondrousova a reușit să câștige în fața unei jucătoare aflată în TOP 10 WTA.

Marketa Vondrousova, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Halep!

“A fost un meci greu, am alergat la fiecare punct. La un moment dat am crezut ca o sa mor. Va multumesc tuturor pentru sustinere. E o saptamana uimitoare pentru mine si sunt atat de fericita. Incerc sa ma bucur de fiecare moment petrecut aici”, a declarat Marketa Vondrousova după ce a reușit să o scoată din joc pe Simona Halep, principala favorită a competiției de la Indian Wells înaintea partidei.

Simona Halep a pierdut în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Fostul lider mondial nu a rezistat asaltului ofensiv orchestrat de cehoaica Marketa Vondrousova. Astfel, a 61-a jucătoare a lumii, s-a impus în cele din urmă cu scorul de 2-6, 6-3, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute. De remarcat că în sferturi, cehoaica de 19 ani va juca împotriva învingătoarei dintre Elina Svitolina si Ashleigh Barty.

Marketa Vondrousova, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Halep! Vondrousova
Marketa Vondrousova se află pe locul 61 în clasamentul WTA

Halep, punct și de la capăt

Simona Halep nu are timp să se gândească prea mult la punctele pierdute după eliminarea de la Indian Wells. Fostul lider mondial rămâne în Statele Unite ale Americii, dar se mută de pe coasta de Vest pe cea de Est. Mai exact, Halep pleacă din California pentru a ajunge în Florida acolo unde de săptămâna viitoare începe turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Sunt și vești bune pentru Simona Halep – anul trecut a doua jucătoare a lumii pierdea în turul 2 la Miami ceea ce înseamnă că în acest sezon, românca nu are prea multe puncte de apărat în Florida.
* 2 este locul pe care îl ocupă, deocamdată, Simona Halep în clasamentul WTA