Sport

Marko Arnautovic, comentat aspru de Victor Pițurcă și Ciprian Marica: „Mi-a adus aminte de Alibec!”

Marko Arnautovic a fost comentat aspru de Victor Pițurcă și Ciprian Marica.
22.06.2021 | 08:18
Marko Arnautovic comentat aspru de Victor Piturca si Ciprian Marica Mia adus aminte de Alibec
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României consideră că atacantul austriecilor a fost mult sub nivelul echipei în meciul cu Ucraina, scor 1-0, spunând că nu a impresionat cu nimic.

Ciprian Marica l-a comparat pe Marko Arnautovic cu Denis Alibec, pentru gesticulările din timpul meciurilor și pentru faptul că este conflictual mereu.

ADVERTISEMENT

Marko Arnautovic, comparat cu Denis Alibec de Ciprian Marica

Marko Arnautovic a fost subiect de discuție pentru Victor Pițurcă și Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei României comparându-l pe austriac cu Denis Alibec.

„Și eu mă așteptam mai mult de la Arnautovic, a avut ocazii imense și le-a ratat. Mi-a adus aminte de Alibec al nostru, mereu cu mâinile pe sus, gesticulează, vociferează, dar adevărul e că a avut câteva mingi la picior, pe care trebuia să le fructifice”.

ADVERTISEMENT

Și Victor Pițurcă a comentat evoluția austriecilor din meciul cu Ucraina, desemnând câțiva jucători care i-au plăcut, însă, la fel ca Ciprian Marica, nu a fost impresionat de Marko Arnautovic.

„Nu mi-a plăcut Arnautovic, de la Alaba mă așteptam la mai mult, dar mi-a plăcut Schlager și Baumgartner ăsta”, a recunoscut fostul selecționer în direct la ProTV.

ADVERTISEMENT
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Marko Arnautovic, conform transfermarkt.com
  • 32 de ani este vârsta lui Marko Arnautovic
  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
  • 30 de ani este vârsta lui Denis Alibec

Nici Zinchenko nu a scăpat de criticile lui Victor Pițurcă

Un alt fotbalist pe care Victor Pițurcă l-a evidențiat în mod negativ, a fost Oleksandr Zinchenko, fotbalistul lui Manchester City, despre care fostul seleționer a spus că a fost mult prea șters:

ADVERTISEMENT

„Zinchenko a fost inexistent, mă așteptam la mai mult de la el. Nici Shevcenko nu a reacționat. El poate ae antrenor bun, dar asta vedem noi acum, că nu a reacționat când era greu pentru Ucraina.

Suporterii ucraineni au susținu echipa și cred că încă o susțin, dar echipele mai proaspete din punct de vedere fizic, vor fi câștigătoare.

Au fost epuizați după meciul cu Olanda și au făcut un efort consistent și în prima repriză cu Macedonia de Nord. Acum, au fost șterși, mă uitam în minutul 80, nu mai puteau să ajungă în careul austriecilor”.

„Meciul a fost câștigat pentru că antrenorul a pregătit o schemă cu 6 fotbaliști care să urce la corner. Au pregătit foarte bine și au jucat excepțional.

Aș mai remarca faptul că ucrainenii nu au jucat ce știau ei să joace. Ei au încercat să joace pozițional, aveau și rezultatul de egalitate, dar uite că nu știu să joace așa. Austriecii au intrat bine, ucrainenii nu mai știau pe unde să scoată cămașa”, a mai spus Victor Pițurcă.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Oleksandr Zinchenko, după statisticile oferite de transfermarkt.com
ADVERTISEMENT