Fotbal intern

Marko Dugandzic, bucuros după egalul cu FCSB! Eroul lui Botoșani speră la locurile care duc în Europa: „Este un punct istoric! Putem mai mult”

29.02.2020 | 23:06
Marko Dugandzic bucuros dupa egalul cu FCSB Eroul lui Botosani spera la locurile care duc in Europa Este un punct istoric Putem mai mult
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a reușit să scoată un punct pe teren propriu în duelul cu FCSB, în prima etapă din play-off-ul campionatului. Golurile moldovenilor au fost reușite de Marko Dugandzic (5, 46), în timp ce pentru oaspeți au înscris Dennis Man (12) și Darius Olaru (45+1).

Reacțiile jucătorilor lui FC Botoșani după meciul cu FCSB

Jucătorii de la FC Botoșani au fost mulțumiți cu egalul scos în fața FCSB-ului și au simțit că puteau obține mai mult de la prima partidă jucată în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic, autorul „dublei” : „Am început foarte bine cu echipa și am continuat să mențin același ritm.

Până acum Botoșani a pierdut cu FCSB, iar acesta este un punct istoric. Trebuia să vin aici din vară, dar a trebuit să stau în Croația și sunt foarte bucuros că am ajuns într-un final”.

ADVERTISEMENT

„Marius Croitoru mă dorea demult, el m-a sunat și a vorbit cu mine. După ce am marcat am simțit o durere și am făcut semn să fiu schimbat ca să nu risc nimic. Obiectivele mele sunt să joc cât mai mult, să marchez și să fiu sănătos”, a mai spus eroul moldovenilor.

„Putem mai mult decât atât!”

Enriko Papa consideră că golul marcat de Keita în prima repriză a fost valabil și crede că Botoșani poate obține rezultate mult mai bune: „FCSB e o echipă foarte mare în România și ce am făcut astăzi e ceva istoric.

ADVERTISEMENT

Putem și mai mult decât atât, chiar și în meciul cu FCSB am ratat câteva ocazii mari. Noi suntem Botoșani și jucăm pentru noi.

A fost gol valabil la Keita, arbitrul nu ne-a explicat prea multe, dar asta e, nu avem ce face. Trebuie să jucăm frumos și să arătăm cât mai mult pe teren.

ADVERTISEMENT

E normal să ne gândim la locurile de cupe europene, pentru că jucăm foarte bine și cred că merităm acest lucru”.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Marko Dugandzic, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT