Sport

Marko Dugandzic, eroul Rapidului cu FCSB, refuzat de Gigi Becali: “I-am spus de el şi nu a vrut să-l ia”

Marko Dugandzic a debutat cu gol și pasă decisivă în derby-ul cu FCSB, iar Valeriu Iftime a dezvăluit că atacantul croat putea ajunge la formaţia roş-albastră înainte de transferul la CFR Cluj
25.07.2022 | 18:42
Marko Dugandzic eroul Rapidului cu FCSB refuzat de Gigi Becali Iam spus de el si nu a vrut sal ia
Marko Dugandzic este evaluat conform Transfermarkt la 500.00 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic a avut un debut de vis în Giulești chiar în derby-ul cu FCSB, reușind un gol și o pasă decisivă.

Marko Dugandzic putea ajunge la FCSB: „Era pandemie și nu a vrut să-l ia”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit pentru Antena Sport că Marko Dugandzic putea ajunge la FCSB: „Când a plecat Marko de la noi, i-am spus lui Gigi Becali despre el, dar era pandemie și nu a vrut să-l ia”.

ADVERTISEMENT

Iftime e de părere că atacantul croat a decis în totalitate rezultatul partidei, iar fără Dugandzic Rapidul nu ar fi câștigat meciul: „Aseară i-a bătut doar Dugandzic. Rapidul nu a avut nicio ocazie, în afară de astea unde a fost implicat Dugandzic. El a contribuit la unul 100%, iar la celălalt jumătate, a fost coautor. Fără el era complicat”.

Rapid a plătit 175.000 de euro pentru transferul lui Dugandzic de la CFR Cluj, unde în sezonul trecut a reușit patru goluri în 20 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic: „Nu prea evolua, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor”

Dan Petrescu nu regretă pierderea lui Marko Dugandzic, și anunță că atacantul croat nu ar fi avut loc să joace la CFR Cluj: „El voia să joace mai mult, îl înțeleg. Nu prea juca, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor”.

Din această cauză, Dugandzic l-a implorat pe „Bursuc” și pe cei din conducerea clubului să îl lase să plece: „M-a rugat frumos dacă poate să joace și normal că nu mai are rost să ții un jucător care vrea să plece”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a fost impresionat de evoluția sa din meciul Rapid – FCSB: „A făcut un meci…. n-am văzut meciul, dar am înțeles că a dat gol și pasă de gol, bravo lui!”.

Marko Dugandzic, salariu de două ori mai mic la Rapid decât la CFR Cluj

Marko Dugandzic avea la CFR Cluj un salariu de 20.000 de euro lunar, drept pentru care negocierile cu Rapid s-au blocat ințial, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Dugandzic a acceptat un salariu de două ori mai mic: 10.000 de euro. Atacantul a semnat pe doi ani și are opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Este evaluat conform Transfermarkt la 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT