Fotbal intern

Marko Momcilovic, tras pe linie moartă de Gigi Becali: „Ce vreți să mai fac cu el? De un an este terminat!”

23.05.2020 | 14:00
Marko Momcilovic tras pe linie moarta de Gigi Becali Ce vreti sa mai fac cu el De un an este terminat
ADVERTISEMENT

Marko Momcilovic, fundașul FCSB-ului, a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali, care a recunoscut că nu îi va mai prelungi contractul sârbului și abia așteaptă să i se termine contractul.

Gigi Becali a luat o decizie în privința lui Marko Momcilovic

Gigi Becali a vorbit despre Marko Momcilovic și a mărturisit că nu îi va prelungi contractul, iar sârbul va fi liber să plece:„Ce să mai facem, mă, tată, cu Momcilovic? El e terminat de un an, dar am zis să nu reziliez încă de atunci contractul cu el și l-am plătit în continuare.

ADVERTISEMENT

El a vrut să joace, dar accidentările l-au terminat. Nu am nimic cu el, dar nu mai are rost să ne încurcăm unul pe altul”.

„Peste o lună și ceva lui Momcilovic oricum îi expiră contractul cu noi. El este și în șomaj tenic, ce să mai fac cu el? Pentru ce să se mai chinuie pe aici? Vreau să îmi pun baza de acum pe jucătorii ăștia tineri”a mai spus patronul FCSB-ului pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Becali critică măsurile impuse de MTS: „Mi se par absurde. Nu poţi să faci asta la fotbal”

„Merge cam greu pregătirea, pentru că se antrenează câte patru. Așa au vrut, câte patru, nu știu cum… Ne descurcăm, dar sunt măsuri grele pentru noi“, a declarat patronul FCSB.

El a continuat comparând duritatea restricţiilor pentru jucători şi staff cu lejeritatea cu care sunt tratate lucrurile la graniţele ţării: „Mi se par absurde măsurile, pentru că văd mii și mii de oameni care vin și pleacă din țară.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii și staff-ul sunt în carantină, s-au testat de COVID și sunt sănătoși. Dacă toată lumea e în carantină, de ce se antrenează câte patru? Și nici nu au voie cu mingea“.

„În plus, peste o lună începe competiția. Vom juca fotbal. Ce facem? Să pună regulă că nu au voie să faulteze, că nu au voie să stai apropiat. Trebuie să stea la 1 metru. Nu poți să faci asemenea reguli la fotbal. Sunt niște tâmpenii!

ADVERTISEMENT

Jucătorii vor începe să joace. Schimbă regulamentul, fă echipe doar de câte 4 jucători! Niște tâmpenii!”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT