Fotbal intern

Veste de ultimă oră despre Marko Momcilovici. Ce a pățit Romario Benzar. EXCLUSIV

05.03.2019 | 15:07
Veste de ultima ora despre Marko Momcilovici Ce a patit Romario Benzar EXCLUSIV

Marko Momcilovici a început în trombă sezonul actual, a fost integralist în derby-ul cu Dinamo (3-3) și în victoria cu Poli Iași (4-0), apoi s-a rupt în meciul de Europa League de la Split cu Hajduk, ieșind la pauza întâlnirii. De atunci, din 9 august 2018, sârbul nu a mai jucat niciun meci oficial. Au trecut peste 200 de zile de la acea accidentare, timp în care Marko a fost într-o recuperare continuă. FANATIK vă dezvăluie ultimele informații despre Marko, fiind primele vești cu adevărat bune pentru el și staff după o lungă perioadă de timp.

Marko Momcilovici se antrenează cu echipa. Probleme pentru Romario Benzar

Marți a fost ultima zi în care Marko Momcilovici s-a antrenat separat de echipă. După o nouă discuție cu staff-ul medical, s-a luat decizia ca începând de miercuri, 6 martie, fundașul roș-albastru să intre în programul normal de pregătire al echipei, ceea ce înseamnă că s-ar putea regăsi pe lista de 18 cu care Mihai Teja va ataca primul meci din play-off, cel de luni cu Viitorul lui Gică Hagi.

Mai există câteva „clienți” ai cabinetului medical în aceste zile. Romario Benzar a acuzat probleme după remiza de la Voluntari, dar se speră că el va fi apt sută la sută până la întâlnirea cu Viitorul. Nici Filipe Teixeira nu este ok, dar el oricum nu joacă în primul meci din play-off, urmare a eliminării din meciul cu FC Voluntari. În rest, accidentații despre care deja se știe: căpitanul Mihai Pintilii, cod roșu pentru Teja, dar și Bogdan Planic și Ovidiu Popescu.

Marko Momcilovici revine la antrenamentele celor de la FCSB
Marko Momcilovici s-a antrenat cu dinții strânși mult timp departe de colegii săi. Acum se întoarce în grup

Marko Momcilovic a jucat doar două minute „neoficiale” și a prins banca de două ori în 7 luni!

Situația lui Marko Momcilovici este foarte delicată. Nimeni nu se aștepta ca acesta să absenteze aproape 7 luni de pe teren după ce s-a accidentat la Split, pe 9 august 2018. De atunci, fundașul sârb, care este așteptat să joace stoper în momentul în care va intra, a jucat doar două minute în amicalul din Spania, cu Dinamo Kiev.

Nu a prins însă niciun minut în meciurile oficiale. A fost de două ori rezervă pentru FCSB, în deplasarea de la Iași (2-1 pe 25 noiembrie 2018) și în cea recentă de la Chiajna (0-0, pe 18 februarie 2019). S-a vorbit la finalul anului trecut de revenirea lui ca titular după perioada de pregătire, dar problemele medicale au persistat. În acest moment, pare că totul e ok!

  • 3 meciuri are Marko Momcilovici în acest campionat pentru FCSB: 12 minute la Giurgiu în prima etapă și integralist cu Dinamo și cu Poli Iași
  • 800.000 de euro este cota fundașului sârb, care împlinește 32 de ani pe 11 iunie 2019
Tags: