Fotbal intern

Marlene Ferreira s-a dezbrăcat complet pentru un pictorial incendiar. Soția fundașului de la Universitatea Craiova e însărcinată. GALERIE FOTO

16.11.2019 | 13:09
Marlene Ferreira sa dezbracat complet pentru un pictorial incendiar Sotia fundasului de la Universitatea Craiova e insarcinata GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Marlene Ferreira, soția fundașului de la Universitatea Craiova, s-a dezbrăcat complet pentru un pictorial incendiar. Tânăra este însărcinată în 34 de săptămâni, dar nu a avut probleme să renunțe la haine și să pozeze sexy. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Marlene Ferreira s-a dezbrăcat complet pentru un pictorial incendiar

La ședința foto a participat și Tiago Ferreira, fundașul lui Universitatea Craiova, care urmează să devină tătic în scurt timp. Marlene îi va dărui portughezului un băiețel pe care au decis să îl munească Matias. Imaginile incendiare cu cei doi au fost postate de Marlene pe contul său de Instagram și au adunat sute de aprecieri.

Povestea de iubire dintre Marlene și Tiago a început în urmă cu trei ani, dar fundașul Universității Craiova nu iese din cuvântul soției sale. Aceasta a fost cea care a blocat transferul lusitanului la FCSB, atunci când Gigi Becali a decis să îl trimită pe Mihai Bălașa în Bănie și să-l ia pe Tiago la vicecampioana României.

Marlene și Tiago Ferreira

Tiago Ferreira va pleca de la Universitatea Craiova în vară

În vârstă de 26 de ani, Tiago Ferreira a ajuns la Universitatea Craiova în iulie 2017 și mai are contract cu formația antrenată de Victor Pițurcă până în vara anului 2020. Fotbalistul portughez care evoluează pe postul de fundaș central a bifat doar 4 prezențe în tricoul grupării finanțate de Mihai Rotaru în sezonul 2019 – 2020, dintre care trei în campionat și 1 în Europa League.

Tiago Ferreira a ieșit din planurile oltenilor pentru următoarea perioadă, toate acestea deși până în prezent a jucat în 67 de meciuri pentru Universitatea Craiova și a dat trei pase decisive. Pe parcursul carierei, Tiago Ferreira a mai jucat pentru Porto, Zulte Waregem, Uniao Madeira și Porto B.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Betano: 1.53 este cota pentru victoria Universității Craiova în meciul cu Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!