Cele mai citite

Video. Maroc şi Tunisia s-au calificat la Cupa Mondială din 2018! Incidente grave la Bruxelles

Echipele naţionale ale Marocului şi Tunisiei s-au calificat la Cupa Mondială din 2018, în urma rezultatelor de sâmbătă, din preliminariile competiţiei.
12.11.2017 | 09:13
Video. Maroc şi Tunisia s-au calificat la Cupa Mondială din 2018! Incidente grave la Bruxelles

Marocul a învins, în deplasare, Coasta de Fildeş, scor 2-0, prin golurile marcate de Dirar 25 şi Benatia 30, în ultima etapă a grupei C preliminare din zona Africii. Marocanii vor participa la Cupa Mondială pentru prima oră după 20 de ani.

Tunisia a remizat, pe teren propriu, cu Libia, scor 0-0, şi a încheiat neînvinsă în grupa A din preliminariile africane. Tunisienii au reuşit calificarea după o absenţă de la ultimele trei ediţii. Maroc şi Tunisia sunt ultimele două formaţii africane care au obţinut biletele pentru CM, anterior calificându-se Egipt, Nigeria şi Senegal.

Incidente la Bruxelles după calificarea Marocului

Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicaţi în incidente la Bruxelles, sâmbătă seară, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunţat poliţia belgiană. Poliţia a intervenit cu tunuri cu apă, nefiind efectuată nicio arestare.

Fanii din comunitatea marocană din Bruxelles s-au reunit pe strada Stalingrad şi s-au îndreptat spre Bursă, unde au început să distrugă instalaţiile pentru târgul de Crăciun. O maşină a fost incendiată în Place Fontainas. Trei poliţişti belgieni au fostrăniţi în incidente.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri