Fotbal international

Maroc, susținere incredibilă la semifinala de Cupă Mondială cu Franța. Africanii vor fi de 11 ori mai mulți decât europenii

Suporterii marocani au luat cu asalt Doha, iar la semifinala Campionatului Mondial din Qatar, africanii vor avea parte de o susținere incredibilă.
13.12.2022 | 11:10
Maroc sustinere incredibila la semifinala de Cupa Mondiala cu Franta Africanii vor fi de 11 ori mai multi decat europenii
45.000 de suporteri va avea Maroc la meciul cu Franța. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maroc e marea surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar și prima echipă de pe continentul african care ajunge în semifinală.

Fanii marocani amenință Franța cu o atmosferă incendiară la meciul din semifinalele Campionatului Mondial

Suporterii marocani au creat haos în mai multe orașe din Franța și promit „infernul” pe stadionul Al Bayt de 68.895 de locuri. Africanii vor fi susținuți de 45.000 de suporteri, în timp ce francezii vor avea doar 4.000 de fani. Restul locurilor vor fi ocupate de suporteri neutri, iar partida e sold out.

ADVERTISEMENT


Compania aeriană Royal Air Maroc s-a mobilizat incredibil înainte de meciul istoric cu Franța și au realizat un adevărat pod aerian între Casablanca și Doha.

Nu mai puțin de 30 de avioane sunt pregătite pentru a aduce 45.000 de suporteri pentru meciul din semifinalele Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Royal Air Maroc, gest superb pentru suporterii marocani

Nimeni nu se aștepta ca Marocul să aibă un astfel de parcurs la Campionatul Mondial, iar mare parte dintre suporteri aveau ca bilete de avion cu dată de întoarcere mult mai devreme în decembrie.

Astfel, Royal Air Maroc a luat decizia să le ofere suporterilor posibilitatea să își schimbe gratuit biletele pentru zborurile programate pe 19, 20 și 21 decembrie.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, compania aeriană și-a mobilizat aproape toate aeronavele pentru a-i duce și ai aduce pe suporteri înspre și din Qatar.


„Pentru fanii din Doha, Royal Air Maroc își menține zborurile programate în noaptea de 10-11 decembrie pentru a permite fanilor care doresc să revină în Maroc. În ceea ce privește fanii care doresc să rămână la Doha pentru a continua să sprijine Atlas Lions, Royal Air Maroc le oferă în mod excepțional facilități pentru a-și rearanja datele de întoarcere”, au anunțat printr-un comunicat cei de la RAM.

ADVERTISEMENT

Marocul e una dintre națiunile care a avut cei mai mulți suporteri în Qatar, alături de Anglia, lider la acest capitol. Fanii marocani sunt cunoscuți drept unii dintre cei mai fanatici din lume, în speciala galeria celor de la Wydad Casablanca, dar nu numai.

ADVERTISEMENT
Tags: