Fotbal international

Marocul l-a umplut de bani! A luat peste 1.000.000 de dolari după victoria obținută în fața Spaniei. Foto

Maroc este marea surpriză de la Cupa Mondială, iar calificarea în sferturile de finală i-a adus unui parior o sumă de bani impresionantă.
08.12.2022 | 00:35
Marocul la umplut de bani A luat peste 1000000 de dolari dupa victoria obtinuta in fata Spaniei Foto
Maroc este marea surpriză de la Cupa Mondială, iar calificarea în sferturile de finală i-a adus unui parior o sumă de bani impresionantă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Africanii au trecut în optimi de Spania. După ce au ținut timp de 120 de minute de 0-0, oamenii lui Walid Regragui au dat lovitura la penalty-urile de departajare.

Un sac de bani pentru un parior care a riscat totul pe Maroc

Un lucru este clar: pariorul nostru nu duce lipsă de bani. Asta se vede din faptul că a mizat peste 90.000 de dolari pe pronosticul că Marocul va ajunge în sferturile de finală la Cupa Mondială, dar banii câștigați sunt vis interzis pentru mulți dintre noi.

ADVERTISEMENT

Pariul a fost făcut înainte de începerea turneului final din Qatar, la o cotă de 11,00, iar victoria la loviturile de departajare în fața Spaniei i-a adus în conturi neverosimila sumă de 1.089.818,28 de dolari.

Oricâți bani ai avea, să riști o asemenea sumă pe o performanță greu de realizat de o echipă totuși de nivel mediu denotă faptul că omul nostru este mai întâi de toate un suporter al Marocului și pariul a fost făcut mai mult cu sufletul.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că africanii au făcut parte dintr-o grupă în care s-au mai aflat Croația și Belgia, semifinaliste la ediția din 2018 a Cupei Mondiale, iar în optimi urma să întâlnească o formație din grupa în care se aflau Spania și Germania. Nimic nu a contat pentru pariorul-suporter. Totul pentru Maroc. Și i-a ieșit.

parior bani Maroc

Un gol al Japoniei l-ar fi dus în paradis

Nu același lucru se poate spune despre un alt parior, care a ratat o sumă fantastică, ținând cont de investiția minimă, doar pentru că i-a lipsit un singur gol. A ales să joace scor corect pe patru partide din optimile de finală, a mizat o liră sterlină și a fost la un pas să pună mâna pe 73.853 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

A mizat pe victoria Angliei cu 3-0 în fața Senegalului, la o cotă de 12,00. De aceeași cotă a beneficiat și la întâlnirea Franța – Polonia 3-1. Faptul că a pariat doar o liră arată că omul nu a crezut niciodată că este posibil să câștige, dar când îți ies primele două începi să te gândești că totul este posibil.

Însă, cel de-al treilea meci de pe bilet i-a fost fatal. A pariat că Japonia va învinge Croația cu 2-1, la o cotă de 18,00. Niponii au deschis scorul în prima repriză, vicecampionii en-titre au egalat în startul părții secunde și omul a sperat că asiaticii îi vor face bucuria. Nu a fost să fie să se mai înscrie în cele peste 40 de minute rămase din joc și visul s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Însă, ca gustul eșecului să fie și mai amar, cel de-al patrulea pariu i-a ieșit. Este vorba de Brazilia – Coreea de Sud 4-1, care a avut o cotă de 22,00. Și așa, doar un gol al Japoniei i-a scos din buzunare peste 70.000 de lire sterline.

parior bani Maroc

ADVERTISEMENT