Fotbal international

Marouane Fellaini și-a schimbat look-ul! Colegii de la Manchester United nu l-au mai recunoscut! Foto

14.11.2018 | 15:39
Marouane Fellaini sia schimbat lookul Colegii de la Manchester United nu lau mai recunoscut Foto

Marouane Fellaini și-a surprins fanii din toată lumea. Pe contul său de Instagram, fotbalistul lui Manchester United a postat câteva poze în care apare fără celebrele sale plete. Mijlocașul belgian a venit și cu o explicație. “An nou, look nou”, a scris fotbalistul lângă fotografiile care arată că acesta s-ar fi tuns foarte scurt. Se pare că mijlocașul s-a hotărât ca prin acest nou look să marcheze ziua sa de naștere. Poza cu fotbalistul fără obișnuitele plete a strâns aproape 200.000 de like-uri în 3 ore.

Cu noul look, Marouane Fellaini este de nerecunoscut. Belgianul se poate plimba liniștit pe străzile din Bruxelles, pentru că din cauza unei accidentări a fost sărit din schemă la convocarea pentru dubla cu Islanda și Elveția din Liga Națiunilor, meciuri din Grupa 2, Liga A. Selecționerul Roberto Martinez l-a lăsat să se recupereze și i-a dat liber.

Marouane Fellaini și-a schimbat look-ul! Și-a tuns pletele și acum are părul scurt

Alături de fotbalist într-una din poze apare chiar omul care a realizat “opera”. Frizerul lui Marouane Fellaini, Mitchell, este unul renumit în Belgia. Mijlocașul lui Manchester United nu este singurul fotbalist care se tunde la el. Un fost jucător al “diavolilor” vizitează acelaşi stilist. Este vorba de Adnan Januzaj, care acum joacă în Spania la Real Sociedad.

Marouane Fellaini este de nerecunoscut cu noua sa freză

Explicația sa din postare “An nou, look nou” i-a cam pus pe gânduri pe fani, care au remarcat și ei că până la ziua sa mai este o săptămână. Colegul de la echipa națională, Vincent Kompany i-a comentat imediat la postare: “E modificată în Photoshop, nu are cum să fie reală”, a scris apărătorul lui Manchester City. Coechipierul Eric Bailly de la Manchester United a dat și el o replică grăitoare pentru șocul la care și-a supus belgianul fanii. “Noooooooooooo”, a fost replica lui Bailly.

  • 87 de meciuri are Marouane Fellaini la naționala Belgiei