Fotbal international

Marseille e cu un pas în finală! Payet, starul de pe Velodrome. Video

26.04.2018 | 23:56
Marseille e cu un pas in finala Payet starul de pe Velodrome Video

Marseille – Salzburg LIVE STREAM Europa League. Marseille – Salzburg se joacă joi, de la ora 22:05, în manşa tur a semifinalelor din Europa League. Ambele formaţii au fost nevoite să întoarcă scorul în sferturi pentru a prinde un loc în careul de aşi al competiţiei. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE, ora 23:56 / Olympique Marseille s-a impus cu 2-0 în fața austriecilor de FC Salzburg, în prima manșă a semifinalelor Europa League și a făcut un pas mare spre finala de la Lyon. Principalul artizan al victoriei francezilor a fost superstarul Dmitri Payet, care a pasat decisiv la ambele goluri. Partida retur se va disputa la 3 mai, de la ora 22:05.


UPDATE, ora 21:00/ Antrenorii celor două formaţii au predat listele cu formulele de start. Gazdele au pregătit o formulă ultra ofensivă cu cinci oameni de atac, iar Luiz Gustavo va evolua pe postul de fundaş central pentru o construcţie mult mai uşoară.

Marseille – Salzburg LIVE STREAM Europa League. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în faza grupelor din actuala ediţie a Europa League. Campioana Austriei a câştigat meciul de pe teren propriu, scor 1-0, în timp ce partida de pe “Velodrome” s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Marseille – Salzburg LIVE STREAM Europa League. Ghinioniste în finale

Marseille – Salzburg LIVE STREAM Europa League. Atât Marseille, cât şi Salzburg au ajuns de-a lungul timpului în finala competiţiei, în perioada când aceasta purta denumirea de Cupa UEFA. Austriecii au fost învinşi de Inter în sezonul 1993-94, în timp ce OM a fost învinsă în ultimul act al ediţiilor 1998-99 (0-3 cu Parma) şi 2003-04 (0-2 cu Valencia).

Tags: