Fotbal international

Marseille – PSG 0-1. Mbappe strălucește în derby-ul Franței, iar parizienii ajung la 11 victorii consecutive în Ligue 1

28.10.2018 | 23:39
Marseille  PSG 01 Mbappe straluceste in derbyul Frantei iar parizienii ajung la 11 victorii consecutive in Ligue 1

PSG a câștigat cu 2-0 partida jucată în deplasare cu Marseille, în ceea ce reprezintă cel mai important meci de fotbal din campionatul Franței. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Primul gol al meciului a fost înscris în minutul 66 de Kyllian Mbappe, care și-a etalat din nou viteza sa uimitoare. În urma acestui rezultat, PSG a ajuns la 11 victorii consecutive în Ligue 1, acumulând maximum de puncte în noul sezon (33).

Marseille rămâne cu 19 puncte și coboară pe locul 5. Etapa viitoare, ambele echipe au meciuri grele. Marseille evoluează cu Montpellier, ocupanta locului 3, în timp ce PSG joacă acasă cu Lille, ocupanta locului 2.

Min. 90+5 – GOOOOOOL PSG! Draxler stabilește scorul final la ultima fază VIDEO AICI

Min. 66 – GOOOOOOL PSG! Mbappe dezvoltă o viteză incredibilă, scapă singur cu Mandanda, și marchează VIDEO AICI 

UPDATE. Echipele de start

În ierarhia din Ligue 1PSG este din nou alergătorul singuratic, detașat deja considerabil de restul plutonului, care privește cu condescendență înspre ceilalți competitori. Parizienii au 30 de puncte, ceea ce înseamnă că au acumulat numai victorii până la acest meci, în timp ce Olympique Marseille are doar 19 puncte și se află pe poziția a 4-a, la egalitate cu Montpellier.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și  Telekom Sport Marseille- PSG, din Ligue 1 LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Partida de pe Stade Velodrome va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport și Telekom Sport, duminică, 28 octombrie, începând cu ora 22:00. De asemeni, ea va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO inclusiv accesând FANATIK.RO. Evident, plecând de la situația din clasament și la valoarea celor două distribuții nu putem să nu considerăm PSG ca având prima șansă, dar acesta este genul de meci în care 2 solist nu poate fi bătut în cuie, deoarece acasă Marseille este destul de greu de doborât în Ligue 1.

Marseille - PSG live Ligue 1. Neymar (foto) nu a strălucit în egalul cu Napoli. Dar rămâne pericolul nr.1 pentru Marseille
Marseille – PSG live Ligue 1. Neymar (foto) nu a strălucit în egalul cu Napoli.

Ambele echipe trebuie să-și vindece rănile după ce au fost puse în situații grele în timpul săptămânii, în meciurile din cupele europene. Marseille a pierdut acasă, cu 3-1, în fața lui Lazio, făcând un joc modest și arătând multe slăbiciuni defensive. Nici PSG nu a ieșit prea bine și putea fi mult mai rău, dacă Angel Di Maria nu inventa în ultimele secunde o bijuterie de gol, pentru a scoate un 2-2 pe teren propriu cu Napoli. Thauvin și fundașul central Rolando sunt pierderile mari pentru OM, în timp ce Parisul nu știe nici acum dacă va putea conta pe Thiago Silva, iar Alves și Kurzawa, cei doi fundași laterali, sunt out de multă vreme.