Life

Marte intră în Berbec pe 28 iunie: două lucruri care se vor schimba pentru fiecare zodie

23.06.2020 | 11:50
Marte intra in Berbec pe 28 iunie doua lucruri care se vor schimba pentru fiecare zodie
Marte intră în Berbec pe 28 iunie 2020. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Berbec pe 28 iunie, iar pentru fiecare zodie urmează schimbări cu adevărat importante. Pentru multe dintre ele începe o nouă etapă în viață!

Marte în Berbec din 28 iunie: două lucruri de știut pentru fiecare zodie

Berbec – Prima schimbare: vei învăța să fii ceva mai responsabil cu resursele tale financiare. A doua schimbare: Vei trece cu mai multă maturitate peste conflictele care altădată îți consumau toată energia.

ADVERTISEMENT

Taur – Prima schimbare: Vei fi ceva mai bătăios, cu riscul de a-ți face dușmani. A apus luna de miere pentru cei care te credeau naiv. A doua schimbare poate să fie chiar mutarea la o nouă locuință.

Fecioarele devin intrigante pentru cei din jur

Gemeni – Prima schimbare care vine odată cu pătrunderea lui Marte în Berbec se produce în carieră. Obții un contract important. Cea de-a doua schimbare va avea loc pe tărâm sentimental: apare o iubire nouă în viața ta.

ADVERTISEMENT

Rac – Prima schimbare: Renunți la anumite vicii, poate chiar la fumat. A doua schimbare: Începi să renunți la orgoliu și să fii mai ascultător.

Leu – Cele două schimbări au legătură cu stilul tău de viață: e posibil să renunți la un viciu și să te apuci de sport.

ADVERTISEMENT

Fecioară – Devii mult mai intransigent cu anumite persoane, însă în același timp mai superficial. E un joc paradoxal în mintea ta pe care cei din afară nu îl vor înțelege.

Balanță – Din 28 iunie e posibil să te muți din locuință, într-o casă mai spațioasă și mai frumoasă și nu e exclus să îți schimbi și jobul.

ADVERTISEMENT

Scorpion – Schimbările vin pe plan sentimental. Ai parte de o iubire nouă în viața ta, însă te bucuri și de reluarea unor relații de prietenie mai vechi.

Săgetător – Te așteaptă momente importante. Faci schimbări în casă, pentru că ajungi la concluzia că dacă stai într-un mediu dezordonat te afectează psihic și, totodată, faci schimbări la tine pentru a te simți mai bine în pielea ta.

Capricorn – Marte îți aduce o trezire a conștiinței, un fel de revelație în legătură cu amploarea pe care trebuie să o dai anumitor evenimente din viața ta.

Vărsător – Se schimbă raportul de forțe de la locul de muncă pentru tine, dar și rolul pe care l-ai avut până acum în familia ta.

Pești – Marea schimbare este legată de bani: sărăcești, pe scurt, iar asta trebuie să te motiveze să lupți mai mult pentru a scoate totul la capăt. A doua schimbare vine pe plan relațional: ai parte de o dragoste nouă.

 

ADVERTISEMENT