Life

Marte intră în Taur! Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Ce pățesc Gemenii

Marte intră în Taur pe 9 iunie 2024 și produce schimbări pe bandă rulantă. Camelia Pătrășcanu face previziunile pentru fiecare zodie.
31.05.2024 | 11:45
Marte intra in Taur Previziuni facute de Camelia Patrascanu Ce patesc Gemenii
Marte în Taur din 9 iunie. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Marte intră în Taur pe 9 iunie 2024, iar Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic pentru fiecare semn zodiacal. Ce pățesc Gemenii și Leii?

Marte în Taur din 9 iunie 2024. Camelia Pătrășcanu pune punctul pe ”i”

Marte va sta în zodia de pământ până pe 20 iulie. Planeta intră cu aspecte delicate, tensionate, ne e teamă că lucrurile nu ies tocmai bine și că trebuie să depunem mai mult efort, asta pentru că Marte nu prea se înțelege cu Pluto.

ADVERTISEMENT

Teama că nu putem obține ce ne dorim ori că nu ne înțelege nimeni e scoaăs în evidență. Ne întrebăm oare cum ne descurcăm dacă drobul de sare nu e la locul lui! Nu e așa toată perioada, e la început, acum. 9-15 iunie poate fi o perioadă mai dificilă, când temerile că nu mai apucăm să facem ceva vor fi mai accentuate.

După 20 iunie, temerile încep să dispară, pe măsură ce Marte se apropie de Uranus și devine mult mai tonic, mai încrezător. Va fi în relație bună cu Saturn, cu Neptun. Înțelegem cum stau lucrurile și avem încredere în puterea noastră. Sunt mai bune aspectele pozitive decât aspectele tensionate. Marte cât stă în Taur e clar că ne testează puterea de muncă și capacitatea de a pune lucrurile în practică.

ADVERTISEMENT

Taurul spune că e dispus să tragă la căruță, dar la căruța potrivită. Nu prea facem lucruri îndemnate de alții.

Berbecii au o perioadă în care sunt ajutați ca multa lor experiență de viață să fie pusă la treabă. Sunt foarte pragmatici, iar multă din experiența lor se va vedea acum. Pot învăța repede, se prind, fac conexiuni, nu risipesc materiale. Știu care este calea bună, au fler.

ADVERTISEMENT

Taurii se mobilizează și e important să își testeze momentele de descurajare, să nu se biciuiască atunci când nu reușesc, de ce nu au chef, care e elementul care îi mobilizează. Au nevoie să își trezească un zvâc și să-l mențină acolo, sus.

Gemenii scapă de niște necazuri

Gemenii au un Marte în Taur cu preocupare pentru rezolvarea unor probleme supărătoare. După 20 iunie, sar mai multe persoane pentru ei. Învață din problemele cuiva ce greșeli să nu facă ei.

ADVERTISEMENT

Racii au un Marte în Taur cu enrgie în spațiul public. Au mai multă deschidere să își facă noi prieteni. Datorită deschiderii către domeniile care îi pasionează, vor întâlni oameni cu aceleași preocupări. Se pot trezi că sunt curtați sau că lucrurile decurg mai ușor în direcția dorită de ei.

Leii pot avea dorința de a clarifica ceva, în raporturile cu șefii ori cu partenerul de viață. Taie în carne vie sau mai curând despart apele și simt nevoia să facă asta.

Fecioarele au un efort intelectual mare în dezbateri, polemici, insistența cu care pot să parcurgă anumite etape, să facă niște demersuri. Sunt destul de coerente în punctele lor de vedere și le susțin foarte insistent. Fac impresie bună mai ales după 20 iunie, căci au o abordare mai integratoare. Înving în discuții, examene, dezbateri și negocieri.

Balanțele au un Marte cu preocupare pentru menajarea forțelor și a bunurilor. Vor să le iasă lucrurile fără mare efort. Sunt buni administratori ai averii pe care o au.

Săgetătorii au parte de tot felul de provocări

Scorpionii sunt mai insistenți, mai activi atunci când vine vorba de a obține ceva de la cineva ori de a face ceva cu cineva. În relația cu oamenii apropiați sunt foarte senzuali, receptivi la frumusețe, la senzualitatea celor din jur.

Săgetătorii au multă energie, mult efort pe care îl depun la muncă. Sunt mai mobilizați după 20 iunie. Sunt provocați, mai ales spre final de lună iunie, căci mulți au fost împiedicați de tot felul de hopuri.

Capricornii au un Marte în Taur care accentuează senzualitatea, pofta de viață. Sunt foarte tactili, foarte mângâioși. Cineva le pune niște întrebări pertinente și își dau seama că de mult nu au mai simțit apropiere, că nu și-au mai deschis inima.

Vărsătorii au multă animație în casă, poate un pic obositoare pentru ei. Totuși, unele lucruri se dovedesc a fi mai ușoare decât au crezut. Fac multe lucruri în casă, schimbă destinația unor camere sau schimbă pereții.

Peștii au planuri și hârtii multe, tot felul de demersuri de urmat. E nevoie de energie, persistență și încăpățânare, mai ales dacă trebuie să bată la diverse uși. Fac lucruri practice, în special pe sfârșit de lună iunie.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”