Sport

Marți e zi decisivă la CM 2018, iar Nigeria – Argentina atrage atenția tuturor

25.06.2018 | 20:09
Marti e zi decisiva la CM 2018 iar Nigeria  Argentina atrage atentia tuturor

După ziua de marți, vom afla numele a încă două naționale calificate în faza optimilor de finală de la CM 2018. Franța și Croația au scăpat de această grijă, dar și pentru ele există o miză: cea a primului loc în grupă. Meciul zilei se joacă însă în altă parte, la St. Petersburg, între Nigeria și Argentina, de la ora 21:00. 

E meci de care pe care, iar calculele îi avantajează pe nigerieni. Aceștia au la dispoziție și varianta remizei, atât timp cât în partida Islanda – Croația nordicii nu vor obține un rezultat mai bun decât ei. În schimb, Argentina are nevoie de Leo Messi, dar și de ceva șansă.

Cum se poate califica Argentina

Într-o primă fază, sud-americanii sunt obligați să-și câștige partida împotriva Nigeriei. Apoi, trebuie să aștepte și rezultatul meciului dintre Islanda și Croația. Au nevoie ca europeni să-și confirme statutul de favoriți și să obțină victoria. Pot merge mai departe și în eventualitatea unui rezultat de egalitate, însă doar dacă și ei vor bifa la rândul lor o victorie la minimum două goluri cu Nigeria. Victoria Islandei îi trimite direct acasă.

Slăbiciunea lui Messi

În ultimul deceniu, nu am avut an în care Leo Messi să nu fi fost criticat pentru faptul că nu a izbutit să aducă un trofeu major Argentinei, nici Copa America, nici Campionatul Mondial. Lucrurile nu par să decurgă în favoarea starului de la Barcelona nici la turneul din Rusia. Dar minuni s-au mai văzut în fotbal. De multe ori chiar.

Poate că a venit momentul ca Messi să strălucească la acest Mondial, după două meciuri de coșmar: împotriva Islandei a ratat un penalty și a tras 11 șuturi fără ca mingea să intre în plasă, iar împotriva Croației aproape că nu a fost reperat pe teren, cu un singur șut spre poartă în 90 de minute.

Argentina nu a mai fost eliminată în faza grupelor de la turneul final din 2002, în vreme ce Nigeria încearcă să ajungă pentru a doua ediție la rând în faza „optimilor”. Africanii au jucat prost împotriva Croației, scor 0-2, dar au arătat bine cu Islanda, scor 2-0.

Pariuri speciale Leo Messi
Va șuta în bară @ 9.00
Peste 88,5% pase reușite @ 2.10
Peste 2,5 faulturi suferite @ 1.75*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

 

 

Tags: