Martin Tudor a murit la 43 de ani! Foştii colegi de la Steaua, în stare de şoc: “Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic!”

SPECIAL FANATIK
Marian Popovici   
în Fotbal intern
30/03/2020, 13:24
Martin Tudor a murit la 43 de ani! Foştii colegi de la Steaua, în stare de şoc: “Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic!” SPECIAL FANATIK
Martin Tudor a murit la 43 de ani! Foştii colegi de la Steaua, în stare de şoc Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic! FOTO: Echipa Stelei formata din Cristian Ciocoiu,Gabriel Bostina,George Ogararu,Nicolae Dica,Sorin Paraschiv,Marian Aliuta,Sorin Ghionea,Iulian Miu si Martin Tudor

Martin Tudor a murit la 43 de ani după ce a suferit un infarct. Fostul portar al Stelei a decedat în casa prietenei sale. El s-a ridicat de la masă, i s-a făcut rău, iar medicii nu au mai putut să facă nimic să îl salveze.

Martin Tudor a murit la 43 de ani: “Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic. Nu îmi vine să cred”

Foştii colegi de la Steaua ai portarului au rămas şocaţi după dispariţia fulgerătoare a colegului lor, la doar 43 de ani. Tudor a jucat între 1999 şi 2005 la Steaua, echipă alături de care a câştigat două titluri şi o Supercupă a României.

Florentin Dumitru a fost lăsat fără cuvinte de această veste şi a spus pentru FANATIK: “Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic. Nu îmi vine să cred”. Dumitru este şi naşul băiatului de 13 ani al lui Tudor. Fostul portar al Stelei are doi copii: un băiat de 13 ani şi o fată de 19 ani.

Daniel Opriţa a declarat că nu îi vine să creadă că fostul său coleg de la Steaua nu mai e printre noi: „Nu-mi vine să cred! Este o veste… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treabă. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”

“Cât am împărțit vestiarul Stelei nu l-am auzit să supere pe nimeni ori să fie cineva supărat pe el. Iubit de toți jucatorii, antrenorii și, mai ales, suporterii Stelei”

Sorin Paraschiv a spus că Tudor a fost un jucător iubit de toată lumea: antrenori, jucători şi suporteri: „Un caracter incredibil. Cât am împărțit vestiarul Stelei nu l-am auzit să supere pe nimeni ori să fie cineva supărat pe el. Iubit de toți jucatorii, antrenorii și, mai ales, suporterii Stelei.

O pierdere imensă. Dumnezeu să-l odihnească. Am aflat de la Daniel Oprița. Nu stiu foarte multe, doar că era la Reșița”, a spus fostul căpitan al Stelei pentru Gsp.

Adrian Neaga, fostul atacant al Stelei nu şi-a găsit cuvintele: „Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică… Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!”, a spus fostul “nouar” al echipei din Ghencea.

“Aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj!”

Dorinel Munteanu a pus umărul la câştigarea titlului de către Steaua în sezonul 2004-2005, sezon în care a fost coleg cu Tudor: „Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj!

Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Munteanu.

Petre Marin a spus că nu ştia ca Tudor să aibă probleme cardiace: „Nici nu-mi vine să cred. Nu știam să aibă probleme cu inima. Ultima dată am vorbit cu el când era la Craiova. Sunt șocat, e greu să primești așa veste. Condoleanțe familiei. Când ne gândim ce e viața asta… Și noi chiar am fost apropiați generația noastră, vorbeam mereu, ne vedeam”, a spus Petre Marin pentru Prosport.

Martin Tudor a iubit foarte mult clubul Steaua şi a spus într-un interviu că a plâns în cameră în ultima noapte de cantonament, în vara anului 2005: “Mi s-a rupt sufletul când am părăsit cantonamentul de la Kaprun, din Austria. În ultima noapte am plâns, pentru că am iubit acest club mai mult decât pe mama”, a spus Tudor într-un interviu.

 

Închide ×