Fotbal intern

Martin Tudor, afectat încă de divorț! El lăsase casa soției și copiilor, iar recent s-a mutat la prietena sa, la Reșița. SPECIAL FANATIK

30.03.2020 | 14:01
Martin Tudor afectat inca de divort El lasase casa sotiei si copiilor iar recent sa mutat la prietena sa la Resita SPECIAL FANATIK
Martin Tudor, extrem de afectat de divorț! A lăsat casa soției și copiilor
ADVERTISEMENT

Tragedie în fotbalul românesc. Martin Tudor, fostul goalkeeper al roș-albaștrilor, a făcut infarct și a murit la doar 43 de ani! S-a întâmplat în apartamentul din Reșița al prietenei acestuia.

FANATIK a aflat că Martin Tudor a avut nu doar antecedente medicale, dar și probleme familiale care l-au consumat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Martin Tudor era încă foarte afectat de divorț! Deși a mai avut două relații între timp, suferea după familia sa!

Apropiații fostului portar povestesc că acesta era încă foarte afectat de divorțul de mama copiilor săi, deși evenimentul s-a produs în urmă cu cinci ani!

Cei doi copii ai cuplului, acum în vârstă de 13 ani, băiatul, și 19 ani, fiica, au rămas împreună cu mama lor, în locuința pe care Martin Tudor a părăsit-o. El s-a mutat în altă parte, dar a suferit foarte mult din cauza situației.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ceva ani de la divorț, iar fostul portar a avut două relații între timp, lucrurile nu s-au schimbat în ceea ce-i privește sentimentele. Suferea încă foarte mult.

Iar cel mai elocvent amănunt povestit de prietenii săi este că ambele femei cu care a trăit ulterior în concubinaj au dorit să se căsătorească cu el și să aibă împreună copii, dar Martin a refuzat de fiecare dată!

ADVERTISEMENT

Martin Tudor a murit la fel ca și vărul său. Ambii au făcut infarct: Martin la 43 de ani, ruda sa la 41!

S-a scris foarte mult în primele ore după dispariția lui Martin Tudor despre problemele cardiace pe care le-a avut acesta. Și nu au fost puține, unele chiar în perioada în care era jucător activ.

FANATIK a dezvăluit un episod cutremurător din familia lui Martin Tudor, care și-a pus, se pare, amprenta asupra sfârșitului acestuia. Este vorba despre un văr al portarului, care a murit tot după un infarct, la 41 de ani!

ADVERTISEMENT

După acea dramă de familie, Martin a suferit și el un preinfarct, aflându-se în Turcia cu Concordia Chiajna, echipa unde antrena în 2019. Martin era speriat și au fost situații în care se lamenta prietenilor vizavi de acel episod. Premoniția sa provoacă groază acum: „O s-o pățesc și eu la fel!”

ADVERTISEMENT
Tags: