Nicio categorie

Martina Hingis acuzată de tentativă de omor de soţul ei!

Fostul număr 1 mondial la tenis feminin, Martina Hingis, este acuzată de tentativă de omor chiar de soţul ei, Thibault Hutin. Cotidianul elveţian Blick susţine că soţul Martinei Hingis a...
26.09.2013 | 13:25
Martina Hingis acuzată de tentativă de omor de soţul ei!
Fotomontaj Hingis blick.ch
ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 mondial la tenis feminin, Martina Hingis, este acuzată de tentativă de omor chiar de soţul ei, Thibault Hutin. Cotidianul elveţian Blick susţine că soţul Martinei Hingis a alertat poliţia pentru că ar fi fost bătut de soţia sa şi de mama acesteia.

”Am fost alertaţi de soţul Martinei luni seară, care ne-a spus că sînt probleme grave la el acasă. Am intervenit pentru a regla situaţia”, a declarat pentru Blick purtătorul de cuvînt al poliţiei din cantonul Schwytz.

Thibault Hutin, care s-a căsătorit cu Martina Hingis în 2010, nu a depus încă plîngere la poliţie, dar o poate fgace în termen de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”Am fost educat să nu lovesc femeile. Am fost nevoit să mă apăr, au vrut să mă omoare. Sînt şocat, nu am crezut că se poate ajunge atît de departe”, a spus Hutin pentru Blick, precizînd că a fost atacat şi de soacra sa, Melanie Molitor: ”M-au bătut şi m-au zgîriat!”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri