Martina Hingis, cerută pe teren cu România în FedCup! Ce răspuns le-a dat oficialilor elveţieni

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
in Sporturi
17/04/2018, 11:32
Martina Hingis, cerută pe teren cu România în FedCup! Ce răspuns le-a dat oficialilor elveţieni

În condiţiile în care Belinda Bencic a fost indisponibilă pentru confruntarea din weekend cu România, iar Timea Bacsinszky a fost mult timp incertă şi acuză în continuare unele probleme medicale, deşi a fost convocată, oficialii Federaţiei Elveţiene de Tenis i-au propus Martinei Hingis, fost lider mondial, să intre pe teren la Cluj.

Ba chiar au lăsat un loc liber iniţial, în speranţa că vor reuşi în cele din urmă să o convingă pe marea campioană să joace în barajul contra României, în proba de dublu. Hingis a vorbit despre acest lucru pentru RSI Sport, dar a spulberat speranţele conaţionalilor ei: “O a treia revenire pe terenul de tenis? Nici nu se pune problema de aşa ceva”.

Martina Hingis a spus pas, o jucătoare de 39 de ani convocată

Câştigătoare, în prima parte a carierei, a trei titluri de Grand Slam la simplu şi alte nouă în proba de dublu, Martina Hingis a decis să revină în tenis în 2013. A mai câştigat alte trei titluri de Grand Slam şi a condus ierarhia feminină de dublu.

După ce Hingis a refuzat să joace, elveţienii au apelat la o altă jucătoare foarte experimentată, Patty Schneider, 39 de ani. Timea Bacsinszky, Viktorija Golubic şi Jill Teichmann sunt celelalte trei jucătoare pe care se va baza Elveţia la Cluj, pe 21-22 aprilie.

“Datorită tenisului am o viaţă incredibilă. Am călătorit în întreaga lume, mă simt excelent fizic şi am o condiţie materială foarte bună. Nu aş putea lucra într-un birou, dar mă simt excelent cu activitatea mea la echipa de FedCup a Elveţiei. De asemenea, o ajut pe mama mea la şcoala ei de tenis”, a mai spus Hingis pentru sursa citată.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×