Martina Navratilova motivează eliminarea Simonei Halep la US Open: “Are probleme în a gestiona victoriile”

Francisc Oprea   
în Simona Halep
04/09/2019, 17:55
Martina Navratilova motivează eliminarea Simonei Halep la US Open: “Are probleme în a gestiona victoriile” GALERIE FOTO
Simona Halep a părăsit US Open în turul secund. Sursă Foto: Hepta

Martina Navratilova, fostă mare jucătoare de tenis, a dezvăluit care este principalul motiv al eliminării premature a Simonei Halep la US Open. Navratilova consideră că românca are mari probleme în a gestiona meciurile care urmează după un succes important. Acest lucru s-a întâmplat și anul trecut, după succesul de la Roland Garros, dar și în acest sezon, când Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, dar a ieșit în turul doi la Flushing Meadows.

Principalul motiv al eliminării Simonei Halep de la US Open

Martina Navratilova nu consideră o surpriză eliminarea Simonei Halep în turul doi la US Open. Fosta mare campioană susține că românca nu reușește să gestioneze perioadele venite după victoriile majore, lucru petrecut anul acesta la New York, după victoria istorică de la Wimbledon, dar și anul trecut, când a părăsit repede turneul de la All England Club, după succesul de la Roland Garros.

“Nu știu dacă eliminarea Simonei e cea mai mare surpriză de până acum. Am văzut deja multe episoade de acest gen din partea ei, chiar și anul trecut la Wimbledon, după ce câștigase Roland Garros. Am ajuns la concluzia că are o problemă în a gestiona victoriile și în a-și păstra calmul după ce obține un succes major. Este o jucătoare admirabilă, o luptătoare a generației ei, dar problema aceasta persistă din păcate”, a declarat Navratilova pentru Tennis Channel.

Taylor Townsend a eliminat-o pe Halep în turul doi la US Open. Sursă Foto: Hepta
Taylor Townsend a eliminat-o pe Halep în turul doi la US Open. Sursă Foto: Hepta

Simona Halep, amendată după US Open

Simona Halep a fost eliminată rapid de la ultimul turneu de Mare Șlem al anului. În turul secund, Halep a pierdut meciul cu americanca Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 7-6 (7-4).

Pe lângă eliminare, românca a fost și amendată de organizatorii US Open, pentru o reacție necontrolată. 3000 de dolari va plăti Halep după ce a aruncat racheta, sumă nesemnificativă dacă luăm în considerare câștigul de 100000, sumă încasată pentru prezența în turul secund la Flushing Meadows.

  • 18 trofee de Mare Șlem a câștigat Martina Navratilova
Închide ×