Cele mai citite

Martina Navratilova, nemulţumită de salariul primit de la BBC: “Incredibil de nedrept! Sunt şocată!”

Martina Navratilova face acuzaţii grave susţinând că John McEnroe a fost plătit cu mult mai mult decât a fost ea plătită la Wimbledon în rolul de comentator sportiv.
Autor: Irina Aldea | 19.03.2018 | 13:09
Martina Navratilova, nemulţumită de salariul primit de la BBC:

Navratilova a declarat că a fost plătită cu în jur de 15.000 de lire sterline (27.552 dolari) de către BBC pentru rolul său de comentator la Wimbledon, unde a câştigat marele trofeu de nouă ori de-a lungul carierei sale strălucite. Abia după ce BBC a publicat salariile celor mai bine plătite vedete, ea a constatat că pachetul salarial al colegului său McEnroe era între 150.000 şi 199.999 de lire sterline.

“Este şocant. John McEnroe obţine de 10 ori mai mulţi bani pentru aceeaşi muncă. Da, asta este ceea ce ştiu în momentul acesta. Nu sunt deloc fericită pentru ceea ce se întâmplă, este şocant. Pentru mine, este un serviciu part-time, două săptămâni din viaţa mea, este incredibil de nedrept şi mă simt furioasă, mai ales când mă gândesc la celelalte femei care trec prin asta”, a declarat Navratilova de curând.

Martina Navratilova: “Vocile bărbăteşti sunt mai valoroase”

“Interesant este că vocile bărbăteşti sunt mai valoroase decât vocile femeilor”, a completat legendara Navratilova. BBC a luat imediat poziţie şi nu a lăsat loc de interpretări: “Martina este unul dintre numeroşii contribuitori ocazionali care este contractat să efectueze un volum fix de muncă şi să fie plătit pentru fiecare apariţie. BBC consideră că salariul său reflectă ceea ce i se cere, angajamentul său în timp, nivelul de experienţă, profilul şi istoricul”, a menţionat BBC într-un comunicat negând acuzaţiile fostei glorii din tenis.

Conform BBC, Martina Navratilova a fost prezentă cu 10 ocazii la Wimbledon în 2017, punând la socoteală şi trei comentarii live de meci, în timp ce John McEnroe a fost prezent pe tot parcursul competiţiei, având un volum mult mai mare de muncă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!