Martinovic, despre singurul român care poate juca în naționala Serbiei: „Poate ajuta”

Eduard Nicolae Popa   
în CM 2018
18/06/2018, 12:38
Martinovic, despre singurul român care poate juca în naționala Serbiei: „Poate ajuta” GALERIE FOTO
Martinovic a numit singurul român care poate juca titular în naționala Serbiei

Novak Martinovic, fostul fundaș al celor de la FCSB, care evoluează în prezent la OFK Belgrad, a vorbit despre singurul fotbalist român care poate evolua în naționala Serbiei.

Fundașul de 33 de ani crede că Vlad Chiricheș este singurul care își poate face loc printre titularii Serbiei: „Normal, Chiricheş pentru mine. Eu am jucat cu el şi pentru mine e un fundaş care poate ajuta echipa Serbiei. Dar îmi pare rău că pot să zic numai unul”, a spus Novak Martinovic.

Novak Martinovic, despre victoria naționalei Serbiei cu Costa Rica

Novak Martinovic a vorbit și despre victoria reușită de naționala țării sale în debutul Cupei Mondiale, scor 1-0 cu Costa Rica. „E cel mai important că am câştigat trei puncte. Am aşteptat mai mult de la acest joc, dar e bine că avem un jucător de o asemenea valoare, capabil să câştige trei puncte printr-o lovitură liberă. Mi se pare că Serbia nu a arătat tot. Problema la noi e că de fiecare dată când noi jucăm aşa, avem aşteptări prea mari şi nu reuşim să trecem de grupe. Dar acum sper că vom reuşi. Acum vom aştepta mai lejer jocul cu Elveţia, având trei puncte, şi apoi cu Brazilia n-o să fie aşa important”, a mai spus Martinovic, pentru Telekom Sport.

Novak a punctat și avantajele pe care le are formația sa prin selecționerul Mladen Krstajic, cel care nu a mai pregătit nicio altă echipă până acum: “Suntem singura echipă din lume care are selecţioner fără nicio experienţă. Dar a fost un jucător bun, care a jucat în Bundesliga, e foarte bunoscut aici şi cred că îi poate ajuta pe băieţi”.

Serbia va fi adversara României din toamnă, în Liga Naţiunilor.

Închide ×