Carousel hot news

“Aveţi grijă cu Branislav Ivanovici, e un fundaş model”

Fostul jucător al "roş-albaştrilor", Novak Martinovici, a vorbit despre partida din această seară, în faţa celor de la Chelsea. Sîrbul are încredere în echipa la care a evoluat vreme de...
01.10.2013 | 13:02
Novak Martinovici (în dreapta)
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al “roş-albaştrilor”, Novak Martinovici, a vorbit despre partida din această seară, în faţa celor de la Chelsea. Sîrbul are încredere în echipa la care a evoluat vreme de cinci ani şi prevede cel puţin un egal.

Ai urmărit meciul cu Schalke? Cum ţi s-a părut?

Eu zic că Steaua a jucat foarte bine, iar scorul acela, de 3-0, nu a fost cel real. Primul gol, cel puţin, a fost o greşeală, iar asta a schimbat meciul.

Chelsea e peste Schalke… Crezi că Steaua are şanse să-i învingă pe londonezi  în această seară?

ADVERTISEMENT

Chelsea va fi mult mai motivată decît Schalke, ţinînd cont că a pierdut primul meci, din acest punct de vedere se poate spune că e peste Schalke. Steaua are experienţă cu Chelsea, i-am bătut o dată, tot la Bucureşti, îi putem bate şi acum. Suporterii sînt de partea noastră, stadionul o să fie plin.

Nu chiar. Nu s-au vîndut toate biletele, au mai rămas 14.000, iar în sezonul trecut a fost stadionul aproape plin…

ADVERTISEMENT

Da?! Habar nu aveam, mă mir, sincer să fiu. Chiar din Serbia, prieteni de-ai mei vin la meciul ăsta. Oricum, repet, avem şanse să batem

Ar fi bun şi un egal?

Desigur, un egal sau să dăm gol noi. Important e să cîştigăm puncte.

Probabil că va juca şi Branislav Ivanovici. Cum ţi se pare ca jucător şi care crezi că e calitatea lui principală?

ADVERTISEMENT

Ivanovici a crescut foarte mult şi la Chelsea, şi la naţională. Pot spune că e un fundaş dreapta model: are un joc de cap ieşit din comun, viteză, faze fixe şi multe altele pe care trebuie să le aibă un un fundaş dreapta, în accepţiunea mea.

Crezi că va cîştiga Steaua iar titlul?

Cred că Steaua e peste orice echipă din România, la ora actuală. Nu există alta mai puternică şi, da, cred că poate cîştiga.

ADVERTISEMENT

Ai reveni în România?

Mi-e foarte dor de România, de Steaua, de atmosferă şi de tot ce era acolo. Cu siguranţă, voi reveni acolo, nu ştiu încă dacă o voi face ca jucător sau ca simplu turist. Deocamdată, mi-e bine aici. Am contract cu Steaua Roşie pe doi ani, am familia lîngă mine, nu-mi lipseşte nimic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri