News

Martor al accidentului lui Mario Iorgulescu, dezvăluiri cutremurătoare: ”Repeta că îl doare”

10.09.2019 | 08:29
Martor al accidentului lui Mario Iorgulescu dezvaluiri cutremuratoare Repeta ca il doare
Un martor a povestit cum s-a produs accidentul lui Mario Iorgulescu. Sursa foto: romaniatv.net

Mario Iorgulescu (24 de ani) a fost scos din bolidixul de lux avariat în urma accidentului de sâmbătă, 7 septembrie, de un bărbat. Martorul a povestit care au fost cuvintele pe care le-a rostit fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Ce spune martorul accidentului lui Mario Iorgulescu

Bărbatul care l-a scos din mașină pe Mario Iorgulescu în urma accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică a povestit ce s-a întâmplat cu fiul șefului de la LPF. Martorul a declarat că tatăl tânărului implicat în accident a ajuns la locul accidentului de la șoseaua Chitilei după 15-20 de minute. Matei, martorul în fața căruia s-a produs cumplitul accident a reușit să îl scoată pe Mario Iorgulescu din mașină „ca să nu ardă de viu”.

Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”a mărturisit martorul accidentului lui Mario Iorgulescu pentru Cancan.

Gino Iorgulesccu nu a vrut să dea nicio declarație
Gino Iorgulescu a ajuns la accidentului fiului său în 15-20 de minute. Sursa foto: gsp.ro

Gino Iorgulescu a ajuns la locul accidentului la scurt timp după impact

Matei, bărbatul care a ajuns primul la locul accidentului și l-a scos pe Mario Iorgulescu din mașină a mai povestit că tatăl tânărului, Gino Iorgulescu, a ajuns la scurt timp la fața locului. Șeful LPF a preferat să păstreze discreția și nu a dat nicio declarație.

„Domnul Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie., a mai declarat martorul.