News

Martor-cheie în cazul crimelor din Caracal: Casa groazei era ca un bordel. Luiza ar fi fost violată de mai multe persoane

03.08.2019 | 14:46
Martorcheie in cazul crimelor din Caracal Casa groazei era ca un bordel Luiza ar fi fost violata de mai multe persoane

Alexandru Cumpănașu a prezentat în martor-cheie în cazul crimelor din Caracal. Acesta susține că locuința lui Gheorghe Dincă era ca un bordel, iar Luiza ar fi fost violată de 12 persoane. Declarațiile martorului sub acoperire au fost făcute astăzi, în direct, la România TV. Acesta a vorbit despre faptul că Gheorghe Dincă era membru al unei rețele de trafic de carne vie.

Martor în cazul crimelor din Caracal: Casa lui Dincă, loc de orgii

Bărbatul a cărui identitate nu o știm susține că Dincă este doar un pion pe tabla de șah a mafiei traficului de minore din Caracal. Martorul vorbește despre un individ pe nume Tomel, care ar fi unul din capii acestei rețele. Acesta, susține cel adus de Cumpănașu, ar ști foarte multe lucruri despre cum se învârte această mafie locală.

„În Bold, lângă fabrica de pâine, domnul Tomel care se ocupă cu tuburi de oxigen, vă rog să îl ridicaţi de acasă. Vă trebuie mandat, aveţi mandatul, eu, viaţa mea. De ce să îl ridice? Pentru că este capul reţelei. Cine e în spatele lui de îl ţine în braţe? Tot în bold, un anume Bebe, e strungar, iar fata lui e angajată DIICOT sau CSAT. Deci luaţi-i pe aştia doi. Nu ştiu cum o cheamă, dar pe el sigur îl ştiu. Astea două persoane să fie ridicate”, a spus martorul la RTV.

Un martor cheie face dezvăluiri incredibile în cazul Caracal. Sursa foto: stirileprotv.ro
Un martor cheie face dezvăluiri incredibile în cazul Caracal. Sursa foto: stirileprotv.ro

Tomel ar fi luat-o primul pe Luiza

Martorul pe care se bazează Cumpănașu susține că acea casă a ororilor a fost, de fapt, una a orgiilor sexuale. Bărbatul susține că are multe probe în această speță. De asemenea, martorul ar avea informații că Luiza a fost violată de nu mai puțin de 12 persoane.

„Acest Tomel a luat pe fata primă, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a făcut dragoste cu ea. A avut-o 12 persoane. Deci nu vă mint. Iar o fată din data trecută, care a fost alea 30, din 2012, că persoana asta nu a făcut-o de o săptămână două, a mai ţinut legătura cu ea. O să vă dau datele concrete şi probe reale”, a mai declarat acesta.