News

Martorii la moartea lui Mihai Beuran rup tăcerea. Ce s-a întâmplat cu tânărul înecat în Jiu

Văduva lui Mihai Beuran, tânărul care și-a pierdut viața în râul Jiu, a aflat abia acum ce s-a întâmplat cu soțul ei. Prietenii bărbatului au povestit ce s-a petrecut atunci când au ieșit cu barca.
23.07.2021 | 19:52
Martorii la moartea lui Mihai Beuran rup tacerea Ce sa intamplat cu tanarul inecat in Jiu
Martorii la moartea lui Mihai Beuran rup tăcerea. Ce s-a întâmplat cu tânărul înecat în Jiu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vali, unul dintre cei patru tineri implicați în tragedia din județul Gorj, a rupt tăcerea și a făcut declarații șocante despre moartea neașteptată a amicului său, la numai 3 zile după ce făcuse cununia civilă.

Mihai Laurențiu Beuran s-a dezechilibrat și a căzut din barcă, pe 6 iunie, alături de un alt prieten, Miță. Din păcate, unul dintre tineri nu a reușit să iasă la suprafață și a fost luat de apele Jiului, fiind găsit pe 11 iunie.

ADVERTISEMENT

De atunci Natalia, soția lui Mihai Beuran, încearcă să afle ce s-a întâmplat în realitate, ea fiind convinsă că tragedia nu s-a petrecut așa cum au spus amicii regretatului ei partener de viață.

Mărturiile șocante ale prietenilor lui Mihai Beuran. Cum a murit tânărul în Jiu

„Pe Beuran l-am văzut în momentul în care era în apă și încerca să înoate în partea opusă și el a căzut în apă acolo, l-a luat apa și l-a băgat la fund, l-am văzut cu fața în sus.

ADVERTISEMENT

La 200-300 de metri erau niște câini care lătrau și în apel la 112 i-am zis că nu știu unde sunt și le-a explicat el oamenilor de la 112 unde suntem, au venit două ambulanțe la 15-20 de minute, după a venit descarcerarea cu mai mulți oameni. 

Pe Miță l-au scos cu o funie în sus, l-au băgat în salvare, era înghețat de frig, vă dați seama că după o oră și ceva în apă era foarte rec.

ADVERTISEMENT

A venit criminalistica la fața locului, s-au uitat, ne-au întrebat ce s-a întâmplat, am dat o declarație, după care am mers la Târgu Jiu”, a povestit prietenul lui Mihai Beuran, în cadrul emisiunii Acces Direct, notează spynews.ro.

Natalia Beuran cere dreptate pentru soțul ei. Ce crede ea

Văduva tânărului înecat în râul Jiu a izbucnit în lacrimi la auzul celor petrecute în urmă cu câteva săptămâni, precizând că nici măcar nu știa unde era plecat soțul ei în ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

Femeia cere detectorul de minciuni pentru doi dintre prietenii care au fost în barcă la momentul respectiv, deși martorii spun că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Un bărbat care locuiește în apropierea barajului din zona respectivă a precizat că la lăsatul serii i-au bătut în poartă doi tineri care i-au cerut ajutorul.

Un altul a auzit țipetele îngrozite ale celor care s-au aflat în barcă și a mers imediat să-i ajute. Acesta a început să plângă crezând inițial că s-a petrecut o tragedie cu fiul său.

ADVERTISEMENT
Tags: