Life

Mărturia cutremurătoare a unui concurent din Ferma 2020: „Am fost la un pas să prind Covidul în spital”

14.09.2020 | 12:51
Marturia cutremuratoare a unui concurent din Ferma 2020 Am fost la un pas sa prind Covidul in spital
ADVERTISEMENT

Noul sezon al reality show-ului Ferma a început cum nu se putea mai bine. Probele dificile, răsturnările de situație și, bineînțeles, concurenții aleși pe sprânceană pentru a-și testa limitele sunt ingredientele cu care producția speră să cucerească audiențele în această toamnă.

Și dacă tot am pomenit de vedetele care luptă pentru marele premiu pus în joc, ei bine, poveștile lor de viață vă vor impresiona cu siguranță. Cel mai grăitor exemplu este Paul Diaconescu, tânărul actor cunoscut pentru rolul din telenovela Îngeri Pierduți și participarea la iUmor, unde a reușit să-i convingă pe jurați că momentele sale de stand up comedy merită un loc în finală.

ADVERTISEMENT

Ei bine, acesta s-a destăinuit fanilor și a povestit întreg calvarul prin care a trecut cu doar câteva luni în urmă, când a fost la un pas să cadă victimă noului coronavirus. Medicii i-au descoperit o tumoră în abdomen și l-au operat de urgență, chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani. Din fericire, s-a recuperat rapid și a fost externat cu puțin timp înainte ca spitalul respectiv să se transforme într-un focar de COVID.

Paul Diaconescu a trecut prin clipe grele înainte să participe la Ferma

De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit!

ADVERTISEMENT

Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani.

Pentru mine, perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare. Am fost la un pas să prind Covidul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare”, a dezvăluit Paul Diaconescu.

ADVERTISEMENT

Se naște o idilă la Ferma? Viviana Sposub și George Burcea au fost surprinși în ipostaze fierbinți

Dincolo de probele la care sunt supuși în Fermă, unii concurenți trebuie să facă față sentimentelor care se nasc încet, dar sigur între ei. V-ați dat seama deja că vorbim despre Viviana Sposub și George Burcea, surprinși recent în ipostaze pe care nu ne-am fi așteptat să le vedem.

Unde mai pui că bruneta susținea sus și tare că nu are de gând să se îndrăgostească în Fermă și să dea cu piciorul șansei de a câștiga banii necesari pentru locuința la care visează de atâta amar de vreme. Ultimele imagini vorbesc, însă, de la sine și îi contrazic.

ADVERTISEMENT

Dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic.

Nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Viviana.

ADVERTISEMENT