ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mărturia incredibilă a unui jucător de la Chelsea! A făcut terapie, după ce intrase în depresie

Autor: Bogdan Ciutacu | 30.10.2020 | 21:21
Mărturia incredibilă a unui jucător de la Chelsea! A făcut terapie, după ce intrase în depresie

Ben Chilwell a vorbit în premieră despre problemele cu care s-a confruntat în ultimul timp și a dorit să ridice problema sănătății mentale și îi încurajează și pe alții să vorbească despre asta, după ce chiar el a apelat la un terapeut.

ADVERTISEMENT

Fundașul transferat în această pauză competițională de Chelsea a trecut prin clipe grele și s-a confruntat cu o depresie severă cu nu mult timp în urmă, fiind nevoit să apeleze la ajutorul unui specialist în domeniu, mai exact un psihoterapeut.

Ceea ce a făcut Chilwell e de apreciat, mai ales în această perioadă dificilă pentru toată lumea, cauzată de pandemia de coronavirus și a făcut această mărturie într-o postare pe instagram care a devenit virală.

ADVERTISEMENT

Ben Chilwell a apelat la ajutorul unui psihoterapeut după ce a trecut prin momente extrem de dificile

Fundașul de 23 de ani al lui Chelsea a dat dovadă de mare curaj ieșind public cu astfel de afirmație, mai ales că a făcut-o pentru a atrage atenția asupra acestui subiect care nu atât de dezbătut pe cât ar trebui, mai ales în Regatul Unit unde numărul de sinucideri este în creștere.

Chilwell a transmis mesajul său prin intermediul contului său de twitter și instagram, unde are peste 900.000 de urmăritori și poate fi un exemplu pozitiv pentru o mulțime de oameni de pe tot globul: ,,Anul trecut am trăit o perioadă dificilă, în care încrederea mea a fost zdruncinată puternic și m-a afectat în fiecare zi a vieții mele.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul englez i-a încurajat pe toți cei care trec prin momente dificile și sunt depresivi, să vorbească despre asta, să ceară ajutorul celor din jur sau unui specialist, iar asta îi va ajuta să depășească orice problemă.

Chilwell a vorbit despre cum sunt percepute astfel de probleme în fotbal: ,,În fotbal în special, oamenii nu vor să arate slăbiciune”

Tănărul fotbalist al lui Chelsea crede cu tărie că e foarte important să discuți despre dificultățile și probleme din viața ta cu cei din jur, pentru că altfel acestea te vor apăsa din  ce în ce mai mult și va din ce în ce mai greu să trăiești cu ele.

ADVERTISEMENT

În aceeași postare, Chilwell a continuat să dezvolte subiectul astfel: ,,Toată lumea e marcat de câte ceva și sper că cei care au citit aceste rânduri vor avea puterea  să vorbească acum despre asta cu cineva, chiar dacă până acum nu au reușit.

Chilwell a încheiat acest mesaj cu o inimioară sub formă de emoticon și a explicat de ce a decis să facă această mărturie: ,,Cred că e foarte important pentru toți acest subiect, mai ales ținând cont prin ce trecem acum”, și-a încheiat jucătorul mărturia extrem de sinceră.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!