News

Mărturia înfricoșătoare a tinerei traficate de o familie de bani gata: „Mă uitam la el când îmi ştergeam sângele de prin gură sau de la nas”

13.09.2020 | 11:02
Larisa Butnariu luptă împotriva traficului de oameni. Sursa foto - captură video digi24.ro
ADVERTISEMENT

Mărturia înfricoșătoare a tinerei traficate de o familie de bani gata. Larisa Butnariu are 24 de ani și a ajuns pe mâna proxeneților de la vârste fragede.

Acum, tânăra a găsit puterea să lupte pentru ca alte fete să nu trăiască acelaşi calvar. Fata a prins curaj să îşi spună povestea.

ADVERTISEMENT

A făcut-o mai întâi în mediul online, pe reţelele sociale. Nu s-a oprit aici și a ajuns şi în faţa celor care pot face cu adevărat ceva, legiuitorii.

Ce spune o tânără traficată de o familie de bani gata

„Unul din foştii mei traficanți,după ce mă izbea bine de pereți avea o vorbă când vedea cam cât de urât mă uitam la el când îmi ştergeam sângele de prin gură sau de la nas şi anume: “Lasă,nu te uita aşa că creşti tu mare şi te răzbuni…” E păcat că mai mult de 1.58 nu cresc şi nu-mi stă-n fire să mă răzbun…”, a scris pe Facebook tânăra.

ADVERTISEMENT

Viața Larisei a fost un lung șir de evenimente dificile. De altfel, din 2015, tânăra este citată ca parte vătămată într-un proces de trafic de persoane, proces în urma căruia aceasta a primit amenințări cu moartea, a fost răpită și violată.

Disperarea Larisei a ajuns până la Guvernul României. ”Cu stimă, Eu cetățeanul Butnariu Larisa cer Guvernului României să îmi aprobe cererea de sinucidere asistată, deoarece în urma procesului de trafic de persoane în care sunt citată din 2015 ca parte vătămată mă confrunt cu amenințări cu moartea, răpiri materializate, violuri și cu toate apelurile disperate făcute către organele abilitate nu se iau măsuri”

ADVERTISEMENT

„Eu am fost adoptată la 3 ani din Suceava într-o familie de bani gata, aș putea spune. Am avut o copilărie fericită până când tata a fost arestat. 

În momentul în care a ieșit tata, au început abuzurile de natură sexuală, cu toate că aveam 15 ani și oleacă, cu toate că eram genul ăla de fată, după cum mă vedeți, care se îmbracă cât se poate de decent, nu machiaj, nu farduri, nu nimic”, a mai povestit Larisa Butnariu.

ADVERTISEMENT

Acum, Larisa lucrează într-un supermarket, luptă împotriva traficului de persoane și se implică în campanii pentru oamenii străzii.

ADVERTISEMENT