Life

Mărturia neașteptată a lui Irinel Columbeanu după ce a ajuns să locuiască într-un apartament cu două camere

13.10.2020 | 16:03
Marturia neasteptata a lui Irinel Columbeanu dupa ce a ajuns sa locuiasca intrun apartament cu doua camere
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl știe pe Irinel Columbeanu ca pe un om de afaceri de succes, cu milioane de euro în cont. Însă toate acestea par dintr-o altă viață, pentru că afaceristul a pierdut averea și a fost executat silit.

Reporterii emisiunii Vorbește lumea” i-au făcut o vizită în apartamentul de două camere, iar acesta le-a prezentat noua locuință modestă. De asemenea, a mărturisit cum este viața sa după ce a pierdut toți banii.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este un om de afaceri controversat în lumea showbiz-ului românesc. A fost implicat în mai multe scandaluri, iar acum viața de milionar pare că s-a terminat pentru el.

Irinel Columbeanu vorbește despre cum a pierdut averea

Omul de afaceri Irinel Columbeanu le-a mărturisit reporterilor cum a reușit să piardă aproape toate bunurile de valoare, inclusiv vila de la Izvorani și bolizii de lux.

ADVERTISEMENT

În anul 2007, averea lui Columbeanu era estimată undeva în jur de 150 de milioane de euro. Pe lângă aceasta, afaceristul deținea doi bolizi de lux și mai multe terenuri în județul Ilfov. Cel mai de preț bun a fost vila de la Izvorani, un adevărat castel, comparat cu apartamentul în care locuiește acum.

Irinel Columbeanu stă în chirie într-un apartament de două camere, însă arată destul de bine, după cum au remarcat și reporterii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Deși a pierdut aproape totul, fostul milionar încearcă din răsputeri să mențină o atitudine pozitivă și să accepte situația în care a ajuns și speră să se ridice din nou la suprafață.

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare și efortul de a le depăși este cel care contează. Cel mai important este că nu am pierdut speranța. Toate acestea reprezintă un fel de test, o încercare pe care sper să o trec cu bine.”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a mărturisit că nu duce lipsa bunurilor pierdute și că averea nu se află în lucruri materiale, ci în sufletul omenesc. Afaceristul este plin de speranță și va lupta în continuare pentru a-și relua traiul de dinainte.

“N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este averea mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz rămân descendenților.”, a adăugat acesta.

Fostul milionar a declarat că terenurile din Ilfov și vila din Izvorani au fost executate silit de bancă. Diferențele dintre fosta locuință și cea nouă sunt mari, însă acest lucru nu îl afectează.

Nu este prima dată când se află într-o situație de acest gen, așa cum a mărturisit chiar el. Înainte de a avea succes, Irinel Columbeanu a pornit de jos și nu a trăit în lux dintotdeauna.

“Nu e nici o situație plăcută sau în care să mă complac, dar sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când nu ai grijile bănești. Nu m-am născut nici în Rolls Royce, nici într-o vilă sau în alte mașini”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT