News

Mărturia relaxată a hoțului angajat la Poșta Română. Ce a făcut cu banii, cât și cum i-a cheltuit. ”M-am distrat cu prietenii”

Tânărul care lucra la Poșta Română și a furat recent sacul cu banii pentru pensii a dezvăluit că a comis infracțiunea din cauza lipsurilor financiare.
05.11.2022 | 12:35
Marturia relaxata a hotului angajat la Posta Romana Ce a facut cu banii cat si cum ia cheltuit Mam distrat cu prietenii
A luat banii de pensii livrați de Poșta Română pentru că dorea să se distreze și nu avea. Foto: captură observatornews.ro, canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Foarte relaxat și chiar ușor amuzat când a fost prins de polițiști, dar și în timpul dialogului cu jurnaliștii, hoțul angajat la Poșta Română a povestit de ce a furat banii pentru pensii.

De ce a furat banii de pensii livrați de Poșta Română?

Amintim că individul care a furat un sac cu 278.000 de lei (n.r. – banii pentru pensiile vârstnicilor din Chiajna) a fost prins vineri, într-un apartament Ploiești. Conform ziare.com, polițiștii au profitat la maximum de faptul că hoțul a folosit același telefon pe care îl avea în momentul jafului.

ADVERTISEMENT

Astfel, oamenii legii l-au localizat ușor și l-au surprins chiar în apartamentul situat în cartierul Malul Roșu, din Ploiești. Când i-a văzut pe polițiști, tânărul a lăsat senzația că se aștepta să fie capturat mai devreme sau mai târziu.

De altfel, el le-a și spus jurnaliștilor că s-a temut că va fi prins, dar chiar și așa, nu a putut rezista tentației de a fura sacul cu banii pentru pensii. În fața oamenilor legii a urmat o scurtă mărturie.

ADVERTISEMENT

Astfel s-a aflat că după jaf s-a urcat într-un taxi și a mers la un mall din Ploiești. După ce și-a cumpărat haine, a simțit nevoia să facă un gest pentru iertarea păcatelor.

S-a aflat de ce a mers la biserică după jaf

Așa s-a deplasat la o biserică din oraș și a dat bani sărmanilor pe care i-a întâlnit acolo. Ulterior a urmat deplasarea la un restaurant, unde a mâncat alături de câțiva prieteni.

ADVERTISEMENT

După atâtea activități, tânărul a simțit nevoia să se odihnească, așa că a decis să închirieze un apartament în cartierul Malul Roșu. Nu a mai apucat să dea banii proprietarului întrucât a fost reținut de polițiști.

Sâmbătă, el va fi prezentat în fața judecătorilor, care vor decide dacă va fi arestat preventiv sau nu. Când a fost găsit, acesta avea sacul de bani, dar din sumă lipseau 42.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu aveam (n.r. – a fost întrebat de ce a furat banii). Ce-am făcut?. M-am distrat cu prietenii, cum am putut și noi”, a declarat tânărul hoț în fața jurnaliștilor care îl așteptau vineri seara, când a ieșit de la audieri și condus în arest.

 

 

ADVERTISEMENT