News

Mărturia sfâșietoare a unei bolnave de COVID. Ce a putut să trăiască în spital

03.08.2020 | 11:20
Marturia sfasietoare a unei bolnave de COVID Ce a putut sa traiasca in spital
ADVERTISEMENT

Mărturia sfâșietoare a unei bolnave de COVID din Marea Britanie care a petrecut aproape cinci luni de zile în spital a făcut înconjurul lumii.

Fatima Bridle, în vârstă de doar 35 de ani, a luptat luni întregi cu această cumplită boală, iar acum, după ce și-a revenit din starea gravă, își povestește coșmarul.

ADVERTISEMENT

Au fost clipe grele pentru aceasta, organismul i-a fost afectat iremediabil, iar în unele zile chiar și-a dorit să moară pentru a scăpa de chinurile Covid-19.

Mărturia unei bolnave de COVID care a stat 141 de zile în spital

Fatima Bridle, de profesie tehnician de laborator, s-a îmbolnăvit de coronavirus după ce s-a întors în Regatul Unit în urma unei călătorii de o lună în orașul Mohammedia din Maroc.

ADVERTISEMENT

La revenirea în insulă, aceasta a fost depistată cu SARS-CoV-2 și, pentru că starea i s-a agravat, a ajuns în spital, acolo unde a petrecut 141 de zile, la Southampton, luptându-se cu noua maladie.

În toată această perioadă, mai bine de o lună, mai exact 40 de zile, Fatima a fost în comă și a trebuit să fie conectată la un aparat de ventilație mecanică, după ce plămânii ei au cedat. Femeia a petrecut 105 de zile conectată la aparatul ce a ținut-o în viață, scrie A1.ro.

ADVERTISEMENT

Fatima: ”Mi-am dorit să mor la un moment dat”

Pentru femeia din Marea Britanie, ultimele luni au reprezentat o luptă continuă pentru supraviețuire, una din care a ieșit cu foarte multe sacrificii și pierderi.

Fatima spune că cei din colectivul medical care i-au salvat viața merită o medalie și a descris drept oribilă durerea pe care a suferit-o din cauza ventilatorului mecanic.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta spune că au existat momente în care nu a mai suportat suferința și și-a dorit să moară pentru a scăpa. ”Mi-am dorit să mor, la un moment dat. A fost atât de înspăimântător! Am vrut să urlu, dar nu am putut”, a spus femeia.

Afecțiunea cu Covid-19 a lăsat urma adânci în organismul acestei femei. Unul dintre plămânii ei a fost distrus de infecție, iar ea nu va mai putea niciodată să respire la capacitate maxima.

ADVERTISEMENT